div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

WWE 2K17’nin Kapak Yıldızı Brock Lesnar!

- Advertisement -

Dört kez WWE® Şampiyonu, eski UFC® Ağır Sıklet Şampiyonu ve NCAA Division I Ağır Sıklet Güreş Şampiyonu olan Lesnar, WWE video oyun serisinin elçisi oldu.

2K bugün lider WWE video oyun serisinin yeni oyunu olan WWE® 2K17’nin kapak yıldızı olarak Brock Lesnar’ın ismini duyurdu. WWE®, UFC® ve NCAA Division I güreşlerindeki benzersiz başarılarıyla tanınan Lesnar’ın çalışma ahlakı ve tavrı onun 16 yılı aşkın süredir bu sporun en önemli isimlerinden biri ve bir eğlence figürü olmasını sağlamıştır. WWE 2K17 PlayStation®4 ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox One ve Xbox 360 için tüm dünyada Ekim 2016’da piyasaya çıkacak.

Brock Lesnar. “Kariyerim boyunca sayısız başarıya imza attım ve önüme her zaman çok sayıda büyük fırsat çıktı. Bu da o büyük fırsatlardan biri. WWE 2K17’yi temsil edecek olmak büyük bir şeref ve benim de katılımım sayesinde bunun müthiş bir potansiyel doğuracağına da hiç şüphem yok.”

“Brock Lesnar’ın benzersiz yeteneğini, sınır tanımayan mantalitesi ve yılmaz kararlılığı 2K’nın WWE’yi en üst seviyede temsil etme arzusuna mükemmel biçimde uyum sağlıyor,” diyor 2K Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris Snyder. “Suplex City temasını ve “Canavarın Vücut Kazanış Hali” sloganını kullanan WWE 2K17 inanılmaz kadrosu ve önümüzdeki günlerde açıklanacak eşsiz özellikleriyle geliyor.”

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler