div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yenilenen Skyrim, Wolfenstein 2, Prey 2, The Evil Within 2 E3 için yolda!

- Advertisement -

Bethesda E3 konferansının en bomba haberlerinden biri olan yenilenmiş The Elder Scrolls 5: Skyrim oyunu 13 Haziran Pazartesi Saat 05:00 sularında tüm detaylarıyla bizlerle olacak.

E3 konferansları için detaylı bilgiyi buradan bulabilirsiniz.

Peki Bethesda bununla kalır mı? Tabii ki hayır! Yeniden duyurulan Prey 2’nin dışında Wolfenstein ve The Evil Within’nin de 2. oyunlarının geleceği hakkında hakkında duyumlar aldık.

Tüm DLC ve modlar dışında bilmediğimiz yeniliklerin de olduğu Skyrim efsanesine tekrar dönecek olmanın verdiği heyecan ise ayrı bir konu. Geliştiricilerin onayıyla emin olduğumuz bu yeni Skyrim’de nelerin değiştiğini, konsol ile ne gibi bir uyum sağladığını ve daha fazlasını, Bethesda konferansında hep birlikte göreceğiz.

Prey 2’ye gelirsek, oyunun 2011 yılında duyurulduğu halinden çok farklı olduğunu, ve 2014 yılında iptal edildikten sonra üzerinde çokça çalışıldığını ve geliştirildiğini öğrendik.

screenshot-prey2-01
The Evil Within 2 ve Wolfenstein: New Order 2 hakkında ise elle tutulur bir bilgi bulunmuyor.

jpg
11 Kasım’da çıkacak olan Bethesda’nın diğer bir gözdesi Dishonored 2’nin ise tanıtım videosundan fazlasını bu yıl konferansında göreceğiz.

- Advertisement -

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler