div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ghost Recon: Wildlands için yeni fragman!

- Advertisement -

Ubisoft E3 şenliklerine bugün, çok satan Tom Clancy’s Ghost Recon serisinin en yeni oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands’in yeni fragmanı ile start verdi ve Xbox One, PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için ön sipariş detaylarını duyurdu.

Ubisoft Paris tarafından geliştirilen Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands yaptıklarınıza tepki verecek devasa bir açık dünyada geçen, tamamen tek başınıza veya dört oyuncuya kadar işbirlikli olarak oynayabileceğiniz ilk askeri nişancı oyunu. Oyuncular şiddet yanlısı Santa Blanca uyuşturucu karteli tarafından narkotik diyarına dönüştürülmüş Bolivya’yı ziyaret edecekler.

Düşman hattının gerisine gönderilen Ghost birimleri Santa Blanca’nın kartel operasyonlarını çökertmeye, uyuşturucu baronları ile yozlaşmış hükümet arasındaki ittifakı bozmaya ve Bolivya halkını Santa Blanca’nın acımasız lideri El Sueño’nun zulmünden kurtarmaya çalışacaklar. Oyuncular bunu gerçekleştirmek için görevlerini diledikleri gibi oynama imkanına sahip olacaklar ve yaptıkları eylemlere bağlı olarak oyun dünyasının da tepki verdiğini görecekler.

“Tom Clancy serisinin oyun kısmı olarak en çok önem verdiğimiz husus, gerçekçilik. Öncelikli amacımız Ghost biriminin Bolivya’nın çok yönlü arazilerinin sertliğiyle başa çıkabilecek yetenekte, inandırıcı bir özel kuvvet olarak sunmaktı,” diyor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands’in Kreatif Direktörü Eric Couzian. “Ghost birimleri birer hayatta kalma uzmanı ve avcılar; her tür ortama karışabilen ve dehşete düşmüş düşmanlarının akıllarında bıraktıklarının dışında geriye hiçbir iz bırakmayan askerler. Oyuncuların bu gücü hissetmelerini istiyoruz.”

GRW_KEY_VISUAL_Panorama_Large_Logo

Ubisoft standart oyuna ek olarak aşağıdaki özel versiyonların da ön siparişe açıldığını da duyurdu:

- Advertisement -

· Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Deluxe Edition versiyonu hem kutulu, hem de dijital olarak satın alınabilecek ve içinde Standart Versiyona ek olarak dijital Deluxe Pack bulunacak. Bu pakette Huntsman tüfeği ve motor, 3 amblem, 3 silah kamuflajı, 3 karakter özelleştirme eşyası ve XP artışı bulunuyor. Bu versiyonun kutulu halinde ayrıca 2 tane de fiziksel öğe bulunacak: Bolivya’nın oyun içi haritası ve oyunun orijinal soundtrack albümü.
· Kutulu ve dijital olarak satın alınabilecek olan Gold Edition içinde Sezonluk Kombine de bulunuyor; oyuncular bu sayede iki büyük genişleme paketine sahip olurken ekipman paketleri, özel taşıt, epik silahlar ve dijital Deluxe Pack’in de dahil olduğu özel dijital içeriğe de erişebilecekler.
· Uplay Shop’a özel olan Calavera Collector’s Case içinde ise şiddet yanlısı Santa Blanca kartelini devirmek için Bolivya’nın derinliklerine gönderilen bir Ghost askeri olarak ihtiyacınız olan tüm ekipmanları bulacaksınız. Bu pakette oyunun Gold Edition versiyonuna ek olarak bulunan, PlayStation 4, Xbox One* ve PC için kullanılabilecek, tamamen çalışır Ghosts Kulaklık replikası ile oyunun keyfini çıkarabileceksiniz. Ayrıca bu Koleksiyon Kutusu içinde bir Santa Blanca Karte Kafatası, Bolivya’nın oyun içi haritası, oyunun orijinal soundtrack albümü, Bolivya taşıma kılıfı ve 3 Bolivya kartpostalı da bulunacak.

grw_screenshot_5_250766

Ayrıca oyun için ön sipariş veren oyuncular “The Peruvian Connection” bonus görevine de sahip olacaklar ve Santa Blance ile Peru Kartelleri arasındaki ittifakı bozmak için Bolivya’nın yüksek dağlarında tehlikeli bir göreve atılacaklar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler