div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

GTA V’in merakla beklenen modu ertelendi!

- Advertisement -

GTA V için hazırlanmış pek çok modu bu sayfalarda paylaştık, hatta bazen o kadar abarttık ki takipçilerimizden azar bile işittik.

Onca mod içinde en fazla beklenenlerden biri ise Josh Romito tarafından hazırlanan ve aşağıda çıkış fragmanını bulabileceğiniz GTA V: Redux modu. Oyunun artık hafiften yaşlanmaya başlayan grafiklerini alıp, ortalığı cennet bahçesine çevirmesini beklediğimiz modun ertelenme sebebi ise yapımcısının hacklenmesi!

Yapımcı geçtiğimiz hafta evdeki ağının hacklendiğini ve projenin tehlikeye girdiğini, bu süreçte bir miktar data kaybı yaşadığını ancak birden fazla sayıda yedek almış olması neticesinde modun bir miktar kayıpla yoluna devam edeceğini belirtmiş.

kVY

GTA Redux her şeyden önce grafik ağırlıklı bir güncelleme ve oyunun tüm efektlerini elden geçirdiği gibi, hava şartlarını da tamamıyla yeniden yaratıyor. Buna ilave olarak oyundaki reklam panoları da artık gerçek markalardan oluşmakta.

Oyundaki polislerin davranışları, oyundaki silahlar ve şehirlerdeki insan kalabalığı da elden geçirilen diğer hususlar arasında.

Normalde 26 Ağustos tarihinde çıkması beklenen modun yeni çıkış tarihi ise 16 Eylül.

- Advertisement -

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler