div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Harvest Moon’un yapımcısından yeni oyun!

- Advertisement -

Harvest Moon’u oynamadıysanız bile duymayanınız yoktur diye tahmin ediyorum. JRPG grafiklerini alıp bir çiftçilik ve yaşan simülasyonuna entegre eden oyun, 90’lı yılların ortasında özellikle uzak doğu ülkelerinde müthiş popüler olmuş, insanları zıvanadan çıkartmıştı.

Batı dünyası Harvest Moon’a biraz daha mesafeli kalsa da (SNES zamanlarında sosyal medya olmadığından mütevellit!) geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan ve bir çılgınlığa dönüşen Stardew Valley aslında fena halde bu oyundan esinlenmişti ve müthiş satış rakamlarına ulaşıp Youtuber’ların favorileri arasına girdi.

Gözüken o ki Harvest Moon’un yaratıcısı Yasuhiro Wada’nın halen söyleyecek sözü var. Kendisini kübik şekilli ve yeryüzü şekilleriyle fauna’yı istediği gibi manipüle ettiği bir gezegende bulan bir çocuğu canlandıracağımız Birthdays the Beginning, Mart ayı içinde PS4 ve Steam üzerinden satışa sunulacak.

NIS America tarafından dağıtılacak olan Birthdays the Beginning’i konsol oyuncuları ister PSN üzerinden ister kutulu olarak edinebilecekken, PC oyuncularının tek seçeneği dijital download olacak gibi gözüküyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler