div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

HEX: Shards of Fate’in yeni kart seti duyuruldu!

- Advertisement -

Gameforge ve geliştirici HEX Entertainment, önümüzdeki 5. kart seti olan “Herofall” ile ilgili detayları paylaştı.

Set, HEX: Shards of Fate’e 275 kart ekleyecek ve bu sonbaharda yayınlanacak. Ayrıca ilk “Cosmic Crown Showdown” turnuvası da kısa süre önce gelen rütbe listesi sistemine dayanarak başlıyor.

Hadi oyunlar başlasın!
“Cosmic Crown Showdown’da” kozmik rütbesine ulaşan oyuncular karşılaşmakta. İlgili oyunlara “yapım” ve “sınırlı” rütbe listelerinin en iyi 64 oyuncusu katılabilir. Eleme turu sezonu ise iki ay süren rütbe listesi sistemine dayanır. Ağustos sonunda katılımcılar son tur için hazır bekler. İlk “Cosmic Crown Showdown” da Eylül başında gerçekleşir.

Kahramanlar ve paralı askerler
18 destansı kart, yeni kart tasarımları ve 20 yeni Şampiyon, kart kapları ve PvE kartları ile beraber güncellemeyi tamamlıyor. Yeni birimlerin, eylemlerin ve kahramanların odak noktası HEX’in iki fraksiyonu arasındaki çatışma, yani Ardor ve Yeraltı Dünyası arasındaki savaş olacak.

Taktiksel açıdan da özellikler, yani belirlenmiş kart mekanizmalarında yeni imkanlar oyunda yerini alacak. Ayrıntılar çok yakında HEX topluluk sayfası http://tr.hex.gameforge.com/news.html üzerinden paylaşılacak.

unspecified4

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler