div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Homefront: The Revolution piyasaya sorunlarıyla beraber çıktı…

- Advertisement -

Öncelikle hemen söyleyeylim, Homefront: The Revolution’ın tam sürüm versiyonu henüz elimize ulaştı ve bizzat denemeden net konuşmak da istemiyoruz, ancak mızrak çuvala sığmıyor.

Daha önce dağıtımcısı, yapımcısı ve nihayetinde grafik motoru değişen (CryEngine 3’te kaldı en son) oyunun konsol versiyonlarının oynanamayacak kadar kötü durumda olduğu ve teknik problemlerin yanında genellikle 20fps altında performans verebildiği ortaya çıkmış durumda. Üstelik bu durum hem Xbox One hem de Playstation 4 için söz konusu. Oyunun PC versiyonunu satın alanlar da takılmalar ve yüksek sistem gereksinimlerinin yanında oyunun sürekli çöküp durmasından muzdarip.

Oyunun yapımcısı Dambuster Stuios’un topluluk yöneticisi Craig Turner, oyunun başta fps düşmeleri olmak üzere performans sorunlarından haberdar olduklarını, sorunu adreslemeye ve sonraki yamalar ile çözmeye çalıştıklarını belirtti.

Bununla beraber oyunun vadettiği “açık dünya” tezinin hakkını veremediği, fazlasıyla çizgisel bir oynanışa sahip olduğu ve CryEngine 3 ile tasarlanmış bir oyuna göre de çok da harika grafiklere sahip olmadığı da yapılan diğer eleştiriler.

Metacritic puanlarına takılmasak da şimdiye kadar yayınlanmış 29 incelemenin sadece birinden pozitif puan alabilmesi problemi özetliyor aslında.

Aşağıda oyunun konsol versiyonlarının Digital Foundry incelemesini bulabilirsiniz, bakalım bizim için inceleyen Ertuğrul Süngü ne diyecek?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler