div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Humble Bundle’ın bu haftaki konuğu Capcom!

- Advertisement -

Çok düşük fiyatlar ödeyerek birçok oyuna sahip olmamızı ve kanserli hastaların tedavileri için veya çeşitli hayır kurumlarına yardımda bulunmamızı sağlayan Humble Bundle, bu hafta Capcom oyunlarıyla karşımızda.

Çoğu oyun severin uğradığı ve çok düşük fiyatlara müthiş oyunlara sahip olmamamızı sağlayan Humble Bundle bu hafta Capcom oyunlarını bize sunuyor. Paketlere bakacak olursak ilk paketimiz şöyle:

1 Dolar veya daha fazla ödeyerek: STRIDER, Resident Evil Revelations 2 – Episode 1: Penal Colony, Lost Planet 3 Complete Pack ve Bionic Commando: Rearmed oyununa sahip olabilirsiniz. Ayrıca Resident Evil: Revelations 2 Deluxe için %40 indirim ve Dragon’s Dogma: Dark Arisen için %30 indiriminden yararlanabilirsiniz.

Eğer cüzdanınızdan 8.68 Doları çıkartmayı göze alırsanız: Resident Evil Revelations, DmC: Devil May Cry, Resident Evil 4, Remember Me ve pakete eklenecek olan bir oyun daha sizin olacak.

Son paketimiz ise 15 Dolar değerinde ve karşılığında Devil May Cry 4 Special Edition ve Resident Evil 6‘yı sizlere sunuyor. Ayrıca bu paket, yeni abonelerine Humble Monthly için %10 indirim bulunan bir kupon veriyor.

Capcom oyunlarını seviyorsanız bu paketler kaçmaz! Satın almak için buraya tıklayınız.

humblebundle

- Advertisement -

humblebundle2

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler