div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

HyperX, ESL One turnuvalarının resmi partneri oldu…

- Advertisement -

Kingston Technology’nin iştiraki olan HyperX, bütün ESL One oyun turnuvalarının 2016 boyunca resmi oyuncu donanımı partneri oldu. Gelecek ESL turnuvalarındaki tüm sistemler, HyperX SSD ve RAM ürünleriyle donatılacak.

Oyunculara ve performans tutkunlarına özel ekipman ve donanımlarıyla öne çıkan HyperX, RAM ve SSD’leriyle 2016 boyunca bütün ESL One turnuvalarının donanım partneri olduğunu duyurdu. Böylelikle ESL One organizasyonlarında yer alan sistemlerde maksimum performansı elde etmek için HyperX ürünleri kullanılacak.

23-24 Nisan’da ESL One Manila, 18-19 Haziran’da ESL One Frankfurt, 8-10 Temmuz’da ESL One Cologne ve henüz duyurusu yapılmamış, bu yıl içerisinde gerçekleşecek bütün ESL One turnuvalarında, HyperX’in RAM ve SSD ürünleri kullanılacak. Frankfurt ve Cologne’deki organizasyona katılan taraftarlar, HyperX Cloud Revolver oyuncu kulaklığı setini de test etme fırsatı bulacak.

esl2014_frankfurt_29

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler