div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İmparatorluğunuzu kurun ve ordularınıza hükmedin!

- Advertisement -

WG Labs ilk Mobil Oyunu Gods & Glory’yi duyurdu!

Şayet bir kere bile güçlü ve bilge bir lider olmayı, karşı konulmaz bir ordu yaratıp düşmanlarınıza göz dağı vermeyi hayal etmişseniz, WG Labs’in yayınladığı ve Friday’s Games tarafından geliştirilen mobil oyun Gods & Glory’ye mutlaka göz atmalısınız.

“WG Labs’in ilk mobil oyununu yayınlamaktan dolayı son derece heyecanlıyız,” diyen WG Labs Yayın Müdürü Andrey Zimenko, sözlerini, “Gods & Glory’yi ilk olarak Bağımsız Devletler Topluluğu’nda ve Avrupa’nın birkaç ülkesinde yayınladık. Oyun soft-launch döneminde dahi 300.000 indirilmeye ulaştı. Bu süreç boyunca oyunculardan aldığımız geribildirimler sayesinde güncellemelerimizi gerçekleştirdik ve gelecekte ekleyeceğimiz birçok özelliği geliştirme sürecimize ekledik,” şeklinde tamamladı.

Friday’s Games CEO’su Stanislav Savvinykh ise konuyla ilgili düşüncelerini şu sözlerle belirtti, “Gods & Glory’yi yayınlarken WG Labs ile çalışmak bizim için benzersiz bir deneyim. Wg Labs’in global oyun yayıncılığı konusunda uzun yıllara dayalı tecrübesi, bize işin o kısmı ile ilgili kafa yormaktansa sadece oyunumuzu geliştirmeye odaklanma fırsatı verdi. Böylece oyuncularımız için keyifli ve heyecanlı bir oyun deneyimi yaratmak için daha fazla alanımız oldu.”

Gods & Glory sizin gibi kendi krallığını geliştiren diğer oyuncuları alt etmek için taktiksel anlamda ince düşünmeniz gereken gerçek zamanlı bir strateji. Amacınıza ulaşmak ve en güçlü imparatorluğu kurabilmek için 6 farklı ilahi gücün yardımına başvurabiliyorsunuz. Kahramanınızı geliştirmek için seviyeleri atlarken, bir taraftan da efsunlu eşyalar yaratıp düşmanlarınızı hazırlıksız yakalıyorsunuz. Diğer kullanıcılarla kurduğunuz ittifaklar sayesinde tüm dünyaya en güçlü imparatorluk kiminmiş göstermeye hazır mısınız?

Gods & Glory hem iOS hem de Android platformlarına çıkmış bulunuyor.

Gods & Glory ile ilgili daha fazla bilgi için http://godsandglory.com/1957_en1 adresine gidebilirsiniz.

- Advertisement -

YouTube Trailer Linki:

https://youtu.be/lkjHhYLbX_I

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler