div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Just Cause 3’e Mecha’lar ekleniyor!

- Advertisement -

Aşırılık arayan oyuncuların değişmez adresi Just Cause 3’ün ikinci genişleme paketi olan Mech Land Assault, kısa süre içinde piyasada olacak.

Belki hatırlayacaksınız, Just Cause 3 tanıtıldığında Season Pass içinde üç ayrı genişleme paketi bulunacağı da duyurulmuştu. Air, Land, Sea olarak adlandırılan bu paketlerin ilki olan Sky Fortressi Mart ayında piyasaya çıkmış ve oyuna onlarca yeni akrobatik hareket seçeneği ve daha da önemlisi kanatlı bir wingsuit eklemişti.

Mech Land Assault’ta ise oyuna yeni mekanikleri özgürce kullanmanızı sağlayacak yeni bölgeler ve yönetilebilen bir mecha ekleniyor. Üstelik yıkım kabiliyeti hayli yüksek olan bu canavarın istediğinizde çağırıp beraberce ortalığı yıkabileceğiniz bir arkadaşı da var!

Oyuna yeni eklenecek olan özelliklerden biri de Half-Life 2’nin Gravity Gun’ına benzeyen bir silah. Bu sayede bir şeyleri (Yakıt tankeri?) tutup başka bir şeyin üzerine (Cephanelik?) fırlatabilme şansınız var.

Eğer oyunun sadece bu eklentisini satın alacaksanız, Steam’de fiyatı 19 TL. Her üç eklentiyi birden satın almak istiyorsanız ise 39 TL ödemeniz gerekiyor.

Just Cause 3’ü ön sipariş ile alanlar Mech Land Assault’a 3 Haziran’da, diğer oyuncular ise 10 Haziran’da ulaşabilecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler