div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kayra Keri Küpçü, ENnie Jürisine Aday!

- Advertisement -

Fantastik oyun ve FRP dünyasının en prestijli ödüllerinden olan ENnie Ödülleri‘nin, gelecek sene düzenlenecek olan seçmelerinde jüri olmak için FRPNET’in kurucusu Kayra Keri Küpçü aday gösterildi.

ENnie Ödülleri, sadece fantastik oyun dalında verilen dünyanın en önemli ödüllerindendir. Bir nevi FRP dünyasının Oscar Ödülü dersek yanlış olmaz.

FRPNET’in kurucu ismi ve Genel Yayın Yönetmeni olan Kayra Keri Küpçü, Türkiye’deki birçok fantastik edebiyat eserinin, kurgu evrenlerin ve oyun dünyasının içerisinde bulunuyor.

Dünya çapında tüm fantastik oyun üreticilerinin yarıştığı bu yarışmada Kayra Keri Küpçü, geçtiğimiz üç senede ilk kez bir Türk jüri adayı olarak ülkemizi başarıyla temsil etti. Frp/Rpg oyuncularının desteği sayesinde jüri olmuştu. Şimdi yine sizlerin desteğiyle tüm dünyada ülkemizi dördüncü kez temsil edebilir ve sizlerin oyuyla bunu başarabilir. Oylamalar 11 Temmuz itibarıyla başladı ve 10 gün sürecek.

342

Siz de Kayra Keri Küpçü‘nün ülkemizi temsil etmesini ve bu önemli etkinlikte jüri olarak görev almasını istiyorsanız buraya tıklayarak desteğinizi verebilirsiniz.

Yapmanız gereken, Kayra Keri Küpçü isminin altındaki kutudan “1” rakamını seçip oyunuzu göndermek. Her gün yeni bir oy vererek Kayra’nın bir yıl daha jüri olmasını ve ülkemizi fantastik oyun camiasında temsil etmesini sağlayabilir; son yenilikleri ilk elden duyurmamıza da yardımcı olabilirsiniz.

- Advertisement -

Oylama sistemi ilk başta kafa karıştırıcı gibi gözükebilir. 1 ile 5 rakamları ile istediğiniz kategorideki adaylara oy verebiliyorsunuz. ENnie Ödülleri bu sistemi uzun zamandır kullanıyor. Böylece sıralamayı daha düzgün bir şekilde elde edebiliyorlar. Jüri Ödülleri için de aynı sistem geçerli.

Yapmanız Gerekenler

Takip etmeniz gereken adımlar oldukça basit:

ENnie oylama sayfasına ulaştıktan sonra 2017 Judge kısmına tıklayın.
Karşınıza birçok Jüri adayı çıkacak. Kayra Keri Küpçü isminin altındaki kısma tıklayın.
Açılan ufak pencereden “1” rakamını seçin.
En aşağıda bulunan Vote butonuna basın ve oylama işlemini tamamlayın.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler