div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The King of Fighters XIV nihayet geliyor!

- Advertisement -

90’lı yıllarda nice jetonun harcandığı atari salonlarının gözde oyununun Deep Silver tarafından dağıtılacak olan son versiyonu 26 Ağustos’ta piyasada.

Açık konuşmak gerekirse King of Fighters hiçbir zaman favori dövüş oyunlarımdan biri olmadı. 90’ların ilk yarısında saatlerimizi atari salonlarında geçirdiğimizde de Street Fighter’dan şaşmadım ve bu oyunun bulunduğu konsolun başındaki uzun kuyruklara da hep biraz küçümseyerek baktım.

Gel gelelim seri on dördüncü oyunu ile beraber yeniden bizlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sadece Playstation 4 için geliştirilen King of Fighters XIV, 19’u yeni olmak üzere 50 oynanabilir karakter ile piyasaya çıkacak. Ayrıca Street Fighter V’in aksine çıktığı günden itibaren yeni bir senaryo moduna sahip olacak.

3’e 3 takım savaşlarını icad eden ve sonraları rakipleri tarafından da taklit edilen oyun, altı kişilik parti savaşlarıyla da online konusunda iddialı.

Diğer taraftan açıklanan fiyat düzeyinin 50 pound olduğunu da belirtmek gerek. Bu fiyat düzeyi ise oyunu geldiği gün ülkemizde 300 TL sınırına yaklaştıracaktır.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler