div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Kinguin ve Game Sultan güçlerini birleştiriyor.

- Advertisement -

Sevilen dijital oyun mağazası Kinguin, Türkiye’nin en büyük e-pin satış portalı Game Sultan aracılığıyla oyunculara rahat ve güvenli alışveriş imkânı sunuyor.

Türkiye’de kendine hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesi oluşturan dijital oyun mağazası Kinguin.net’in en popüler ürünlerinden biri hediye kartları. Türkiye’deki oyun tutkunlarının bu kartlara erişimini kolaylaştırmak isteyen Kinguin, bu amaçla Game Sultan ile bir işbirliğine gitti.

Game Sultan üzerinden Türk Lirası ile temin edebileceğiniz Kinguin hediye kartları ile Kinguin.net hesabınızdaki bakiyenizi artırabilecek ve arzu ettiğiniz ürünleri satın alabileceksiniz. Ayrıca bu kartları arkadaşlarınıza hediye ederek Kinguin’in sunduğu 25 binden fazla ürün arasından istedikleri ürünü satın almalarını sağlayabilirsiniz.

Game Sultan’ın İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fırat Akyıldız konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Game Sultan olarak dünyanın en büyük çevrimiçi pazaryerlerinden biri olan Kinguin ile güçlerimizi birleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bundan böyle oyuncular, Türkiye’nin en popüler oyun para birimi olan G-cash ile Kinguin hediye kartlarını gamesultan.com üzerinden kolayca satın alabilecekler. İşbirliğimiz bununla sınırlı kalmayacak; Kinguin ile farklı birçok alanda da ortaklıklar yapacağız.”

Türkiye’deki geniş oyun pazarının bir parçası olmayı hedefleyen Kinguin, bu sebeple bu zamana kadar resmi sitesi üzerinden satışa sunduğu hediye kartlarını artık işbirliği içinde olduğu diğer çevrimiçi mağazalar üzerinden de sunmaya başladı.

Kinguin’in Küresel Genişlemeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faheem Bakshi konu hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle ifade etti, “Game Sultan ve Kinguin işbirliğini oyunseverlere duyurmaktan çok mutluyuz. Kullanıcılara seçim yapma şansı ve kolaylık sunmak Kinguin’in en büyük önceliği. Daima yaptığımız gibi dünyanın her yerindeki oyunculara Kinguin’in hizmetlerinden daha kolay yararlanma imkânı sunduğumuz için sevinçliyiz. En etkili olduğumuz pazarlardan biri de Türkiye olduğu için, bölgedeki en iyi çevrimiçi mağazalardan biri olan Game Sultan ile yapmış olduğumuz bu işbirliği sürpriz olmamalı. Bu işbirliğiyle Kinguin, Türkiye’deki tüm oyunseverlere kucak açmış ve dünyanın her yerindeki oyun tutkunlarına ulaşma çabalarını artırmış oldu.”

Kullanıcı deneyimine büyük önem veren Kinguin.net, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap vermeyi ve arzu ettikleri ürüne en kolay biçimde ulaşmalarını sağlamayı öncelikli hedef olarak belirlemiş durumda. Bu yüzden, ödeme imkânlarını mümkün olduğunca çeşitlendiren şirket, Bitcoin ve PayPal, kredi kartı, Paysafe Card gibi uluslararası ödeme seçenekleri yanında İninal ve mobil ödeme gibi yerel seçenekleri de sistemine ekliyor.

- Advertisement -

En yeni oyunlara en cazip fiyatlarla sahip olmak için www.kinguin.net/tr adresini ziyaret edin. Kinguin hakkındaki gelişmelerden ve anlık indirim fırsatlarından haberdar olmak için Kinguin’in fb.com/Kinguin.net adresindeki Facebook hesabını ve Twitter’da @KinguinTR’yi takip etmeyi unutmayın!

Game Sultan üstünden Kinguin hediye kartı satın almak için tıklayın.

1

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler