div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

KONAMI Pes geleneğini bozma niyetinde

- Advertisement -

Bildiğimiz gibi Pro Evolution Soccer, 2013’den sonraki serilerinde tam bir fiyasko yaşatmıştı. Son oyunu Pes 2016 ile bir umut ışığı yakan KONAMI, Pes 2017’de bir takım değişiklikler yapacak ve özellikler ekleyecek gibi görünüyor.

Öncelikle PC sürümünün çok iyi olmadığını ve KONAMI’nin artık konsollara önem verdiğini belirtmek isteriz. Bu yüznden grafik açısından yapılacak değişiklikler oyuncuların yüzünü güldürebilir.

Oyunun özelliklerine bakarsak oyun gidişatının yavaşladığını, kornerlerde ve çizgilerde hafif değişiklikler olduğunu, gol atmanın daha zorlaştığını ve yapay zekanın geliştiğini görebiliriz.

jpg (1)
Bunun dışında, oyuncu kontrolünün hala arcade olması, topta yaşanan sıkıntılar da mevcut ancak demo sürümünde Atlético Madrid ve Arsenal’ın lisanslı olması, sonunda KONAMI’nin lisans konusunda bazı adımlar attığını göstermekte.
jpg (2)
Haftalık kadro değişimlerini yapan KONAMI, oyunlarını Fifa’dan 1-2 hafta önce çıkardığı için değişikler hakkında konuşmak biraz erken, lisans ve oynanış hakkında beklenti ise büyük.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler