div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

League of Legends turnuvasında kazanan takıma HP Omen!

- Advertisement -

HP OMEN oyun bilgisayarı ödüllü League of Legends turnuvasında zafer “Mantra E Geliyor” takımının oldu!

Oyun severlere en üstün oyun deneyimini sunmak için OMEN by HP bilgisayar portföyünü geliştiren HP’nin 15 Ekim – 29 Ekim tarihleri arasında düzenlediği, HP OMEN dizüstü bilgisayar ödüllü League of Legends Turnuvası kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Kazanan takımın üyelerine HP OMEN 17” dizüstü bilgisayar!

256 takımın katıldığı turnuvada online elemelerin ardından 29 Ekim Cumartesi günü offline olaran yapılan Büyük Final aşamasına geçildi. Twitch üzerinden canlı olarak yayınlanan Büyük Final’de “Mantra E Geliyor” takımı, “90degrees”i 3-2 mağlup ederek zafere ulaştı. Üçüncülüğü ise “Mef White” takımı elde etti. Turnuva sonunda birinciliği elde eden “Mantra E Geliyor”un üyeleri Taner Levendoğlu, Berkay Sucan, Bersan Aydın, Bertuğ Bayrak, Bahadır Çolak ve Serdar Pades’e (Coach) birer HP OMEN 17” dizüstü bilgisayarın da sahibi oldu. Ejderha kırmızısı arka aydınlatmalı klavye, klavye haznesi üzerinde OMEN markası ve siyah gölge örgülü bilgisayar kapağı gibi tasarım özellikleriyle öne çıkan HP OMEN dizüstü bilgisayar, çift fan tasarımlarıyla ısınmaya meydan vermiyor ve üstün oyun performansı sunuyor. NVIDIA® GeForce® GTX 1070 ekran kartı ve 6’ncı nesil Intel® Core™ i7 dört çekirdekli işlemciler sayesinde oyun severler performans sorunuyla karşılaşmıyor. Full HD ve 4K IPS ekran seçenekleriyle oyun deneyimini çarpıcı bir görsellikle zenginleştiriyorlar. Bang & Olufsen ve HP Audio Boost teknolojisinin çift hoparlörde uzmanlıkla sağladığı derinlik sayesinde ses efektleri de canlı ve net bir şekilde deneyimleniyor.

2

İkinciliği elde eden “90degrees” üyeleri birer HP OMEN kulaklık kazanırken, üçüncü “Mef White” üyeleri ise HP Omen mousepad kazandılar.

”Basın Bülteninden derlenmiştir.”

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler