div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

League of Legends’in yeni şampiyonu Taliyah karşınızda!

- Advertisement -

League of Legends’ın geniş şampiyon havuzuna yeni bir isim: Taşların Dokuyucusu, Taliyah!

Riot Games alıştığımız gibi bir şampiyon çıkarmadan önce ufaktan bilgiler sızdırmayı seviyor. Daha öncesinde bir görsel ve video yayımlayarak yeni şampiyonun geleceğinin sinyallerini vermişti. Yayımlanan videoda toprağı kontrol edebildiğini ve Shurima’ya doğru yola çıktığını görüyoruz:

Taliyah’nın toprak gücünü kontrol etmesini öğreten ise rüzgar bilgini olan Yasuo. Haliyle Yasuo’yla kombo yapması kaçınılmaz. Yeteneklerine bakacak olursak takım savaşlarında, karşı takımın aldığı pozisyonu bozabilir veya takımı ikiye bölebilir. Böylelikle takım savaşlarının kaderini değiştirebilir.

Taliyah çıktığı zaman Freljord Taliyah kostümü ile beraber çıkacak ve kostümün fiyatı 1350 RP olacak.

YETENEKLER

PASİF: TAŞ KIZAK

- Advertisement -

“Taliyah çatışma dışındayken duvarların yakınında ilerlediği sırada hareket hızı toplar.”

Q: TAŞ HASADI

Pasif: Taliyah işlenmiş zeminde dolaştığı sırada hareket hızında artış elde eder.

Aktif: Taliyah çevresindeki bir bölgeyi hasat eder ve dilediği gibi hareket ederken hedef yöne hasadından beş taş fırlatır. Taş Hasadı, hasat edilen bölgeyi birkaç dakikalığına işlenmiş zemine dönüştürür. Taş Hasadı herhangi bir işlenmiş zemin üzerinde yeniden kullanıldığında sadece bir taş fırlatır.”

W: YERDEN BİTME

“Taliyah hedef konumu işaretler. Kısa bir aradan sonra yerden biten kaya parçası, etki alanındaki bütün rakipleri havaya savurur ve onlara hasar verir. Kaya yerden bitmeden önce Taliyah Yerden Bitme yeteneğini tekrar kullanarak kurbanlarını herhangi bir hedef yöne (duvarların üzerinden bile) savurabilir.”

E: TOPRAK BOZUMU

“Taliyah karşısındaki zemini kayalarla doldurur. Kayalar, üzerlerinde atılma girişiminde bulunan rakiplere tepki vererek patlar ve hasar verir. Birkaç saniye sonra da kalan kayalar patlayarak ikinci bir hasar dalgası meydana getirir.”

R: ÖRGÜ DUVAR

“Taliyah kısa bir yoğunlaşmanın ardından Vadi’yi hedef doğrultuda yarıp geçen devasa bir taş duvar örer. Taliyah yoğunlaştığı sırada Örgü Duvar yeteneğini tekrar kullanarak duvarın üzerine atlayıp onunla birlikte ilerleyebilir. Herhangi bir yöne hareket komutu veya hasar aldığında Taliyah ilerleyişini kısa keser.”

Freljord Taliyah

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler