div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Left 4 Dead’e yeni senaryo bölümü!

- Advertisement -

2008 yılında piyasaya çıktıktan sonra kısa sürede popülerleşen ve devam oyunu ile de en keyifli online deneyimlerimiz arasına adını yazdıran Left 4 Dead’in tam olarak bitirilmemiş, yeni hikaye bölümü nihayet indirilebilir hale geldi.

Yapımcı Turtle Rock’ın en son büyük umutlarla beklediğimiz, ardından da bir kenara kaldırıp unuttuğumuz oyunu Evolve bilindiği gibi artık geliştirilmeyecek. Bununla birlikte Turtle Rock’ın seneler önce piyasaya sürdüğü bir diğer yapım olan Left 4 Dead, vaktiyle tamamlanmamış ve unutulmuş yeni bir senaryo bölümüne kavuştu.

Left 4 Dead’de senaryolar interaktif, kısa oynanış sürelerine sahip bölümlerden oluşmakta. Oyunla beraber altı adet gelen ve internet üzerinden de daha fazlası indirilebilen bu senaryolara son yapılan eklenti ise Dead Air ve Blood Harvest bölümlerini fena halde hatırlatan Dam It.

Senaryo bölümü oyunun PC versiyonuna sahip olan tüm oyuncular tarafından şuradan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Senaryo bölümü diğerleri kadar detaylı kaplamalara sahip değil ve açıkçası bazı hatalara, özellikle de “hit detection” anlamında ciddi sıkıntılara sahip, yine de sonuna kadar oynayabilmeniz mümkün.

12

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler