div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

LEVEL #234, 1 Temmuz’da bayilerde!

- Advertisement -

LEVEL #234 – Temmuz 2016 sayısı, 1 Temmuz’da tüm Türkiye’de bayilerde…

LEVEL’ın Temmuz sayısı yine dopdolu, bayinizden ayırtmayı unutmayın!

Dolu dolu E3 2016 Dosyası

Beklediğimizden fazlasını bulduğumuz bir E3 fuarını geride bıraktık ve en fazla beklediğiniz onlarca oyunun ilk izlenimlerini bulabileceğiniz bir dosya konusu hazırladık sizler için. Elbette görmeyi bekleyip göremediğimiz veya “görseydik iyiydi” dediğimiz oyunları anmadan da olmazdı.

25 TL değerinde Point Blank kodu derginizle birlikte hediye!
MMOFPS deyince ilk akla gelen isimlerden Point Blank de bu ay derginizde! Nfinity Games’in katkılarıyla 25 TL değerindeki Point Blank kodunu derginizin üçüncü sayfasında bulabilirsiniz. Unutmayın, her hesapta sadece bir kez kullanılabilirler ve kodların son kullanım tarihi 31 Ağustos 2016.

Fırtına Güncesi’ne buyurun!
Blizzard’ın potansiyeli en yüksek yapımlarından olan Heroes of the Storm, bu aydan itibaren Tuna Şentuna’nın kaleminden sizlerle olacak, hem de iki sayfa olarak!

Daha neler neler

- Advertisement -

Çok uzun zamandır beklediğimiz World of Warcraft: Legion’ın betasından ilk izlenimlerimizi sizlerle paylaştık bu ay, gördüklerimizin bir kısmı da bizi çok şaşırttı. Bunun yanında önümüzdeki bir yılın en fazla beklenen strateji oyunu olmaya aday olan ve Xbox One’ın yanında Windows 10 için de gelecek Halo Wars 2’nin beta izlenimlerini de derginizde bulabilirsiniz. Son olarak da son dönemlerin en fazla umut vadeden indie yapımlarından Man O’War: Corsair’de ilk bakış sayfalarımızda.

Daha yeni başladık, devam edelim.

Değerini geç bulmuş bir oyun olan Mirror’s Edge’in devam oyunu Catalyst’e uzun bir beklemenin ve ertelemelerin ardından kavuştuk. Oyunun ertelenmesinin neden isabetli olduğunu inceleme sayfalarımızda bulabilirsiniz. Bunun yanında harita üstünde oynadığımız strateji oyunlarının şâhı Hearts of Iron’da dördüncü oyunuyla geri döndü, lojistik sıkıntısıyla tüm Afrika’yı kaybedip savaşı Nazilere verene kadar oynadık! Bir de Umbrella Corps var tabii, merakla ancak endişe ile beklediğimiz oyun maalesef korktuğumuz kadar kötü çıktı..

Bunun yanında son zamanların en kaliteli hayatta kalma oyunlarından The Solus Project, yılın en iyi ek paketi olmaya şimdiden aday olan The Witcher III: Blood and Wine ve Nintendo’nun en kaliteli oyunlarından SteamWorld Heist’ın PC çıkartması da bu ay sizlerle birlikte.

ZARF-ON

LEVEL içeriği

#234

İlk Bakış
Man O’War: Corsair (Test)
World of Warcraft: Legion (Test)
Steep
Halo Wars 2 (Test)

Dosya Konusu
E3 2016

İnceleme
Mirror’s Edge: Catalyst
The Witcher III: Blood and Wine
Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter
The Solus Project
Hearts of Iron IV
Umbrella Corps
SteamWorld Heist
Odin Sphere: Leifthrasir
Turmoil
Guilty Gear Xrd-REVELATOR
Rogue Stormers
Turn On

Ayrıca
Astronot
Cosplay Republic
CS:GO
Donanım
ESL
Fırtına Güncesi (Heroes of the Storm)
Kültür & Sanat
LEVEL Spor Departmanı
Mercek Altında
Mobil incelemeler
Neo’nun İzinde
Okur İncelemesi
Online
Otaku chan!
Paralel Evren / Alt Evren
Role Playing Günlükleri
Sihirdar Vadisi (League of Legends)
Sorgu & Sual
Teknik Servis

ve fazlası bu ay LEVEL’da!

POSTER

Watch Dogs 2
Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands

Haberler

10 YORUMLAR

  1. Kapak ayrı güzel hediye ayrı poster ayri fiyat (!) ayrı güzel bu sayıda rakibinize fark alacağınız düşünüyorum. Bide dvd dağıtımı bitti mi?

  2. Watch Dogs un ilk oyununda hesevim kadar oyundan zevk alamamıştım. Doğrusu günlük hayattada hacking işleriyle uğraştığımdan (pentest) oyun piyasaya çıktığında heveslenmemek için hiçbir sebebim yoktu. Ayrıca bi telefonla tüm şehir hacklenirmi gibi sitem eden oyuncularda sağ olsunlar sayelerinde az gülmedim. Ama hikayenin o neyin ne olduğunu anlayamadan bi anda bitmesi beni biraz üzdü. Şimdi 2. Oyunda Ubisoft un iyi bir iş başardığını düşünüyorum. Zaten diğer ihtimallere hiç yer yok. Umarım güzel bir oyun ortaya çıkar. Tüm Level ailesine saygılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler