div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Life Is Feudal nihayet MMO oluyor!

- Advertisement -

Uzun süren erken erişim aşamasının ardından korkunç bug’ları ve karmakarışık arabirimi sebebiyle saç baş yolduran Life Is Feudal: Your Own’a MMO kardeş geliyor.

Dün kapalı beta aşamasına geçen ve şu anda Life Is Feudal: MMO olarak adlandırılan oyunun kayıtları ise devam ediyor. Şunu da belirtelim, kapalı beta aşamasına katılan oyuncular arasından 1000 şanslı isim ise ana oyuna da ücretsiz erişim hakkı kazanacak.

Diğer taraftan oyunun Bronze, Silver ve Gold erişim paketleri de aynı adres üzerinden satışa çıkmış durumda. Oyun için türlü bonuslar ile gelen bu paketlerin fiyatı ise 80-300 TL arasında değişiyor. Oyunun kısıtlı versiyonu Life Is Feudal: Your Own ise şu anda 59 TL fiyat etiketi ile satılmakta.

Yapımcı Bitbox, altı senelik bir geliştirme sürecinin ardından tam sürüme çok yaklaşan Life is Feudal: MMO konusunda hayli iddialı.

Oyunun “Your Own” versiyonunun çıkış yaptığı günden bu yana hatalarını nasıl birer birer düzelttiğine tanık olduğumuzdan, umutluyuz. Özellikle de hayli “detaylı” bir MMORPG isteyenler göz atabilir.

lifeiseudal

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler