div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mad Tanks Websitesi Açıldı!‏

- Advertisement -

Türkiye’de MMORPG denince akla gelen ilk oyun olan Knight Online’ın yayıncılığını da üstlenen NTT Game’in yeni MMO Aksiyon oyunu Mad Tanks’de kapalı betanın ardından şimdi sıra açık betaya geldi. Kapalı Beta süresince oyuncuların beğenisini toplayan Mad Tanks’in resmi websitesi son haline getirildi ve bugün itibarıyla oyun severlere sunuldu.

Sade ve eğlenceli bir yapıya sahip olan websitesinde oyuncular Mad Tanks’de yer alan yüzlerce tankı ve oyun modlarını görüntüleyebilecek, oyunun video ve ekran görüntüleri ile oyun hakkında bilgi sahibi olabilecek ve Mad Tanks için hazırlanan rehberler ile oyunun inceliklerini önceden kavrayabilecekler. Ayrıca websitesinin mobil olarak bağlanan kullanıcılar için de rahatça gezinebilme fırsatı sunduğunu belirtelim. Mad Tanks hakkında daha fazla bilgi almak ve siteye giriş yapmak için buraya tıklayınız.

Son olarak websitesinde yer alan geri sayıma baktığımızda Mad Tanks Açık Betasının 11 Mayıs saat 17:00’de başlayacağı anlaşılıyor. Mad Tanks’de çılgın tankların savaşına ortak olmak isteyenlere duyurulur.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler