div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Master of Orion, 25 Ağustos’ta çıkıyor!

- Advertisement -

Erken Erişim sürecinin sonuna gelen ve 4X türünün atası sayılan efsane uzay stratejisi, yeni nesil grafikler ve oynanışıyla karşınızda.

WG Labs, bugün yaptığı bir açıklamayla Master of Orion’un çıkış tarihinin 25 Ağustos 2016 olduğunu belirtti. Galaksi üzerinde hakimiyet kurmak için savaşan farklı ırkların hikayesine dahil olduğumuz bu oyun, hem yeni nesil oyunculara hem de orijinal oyunun hayranlarına hitap edecek şekilde geliştirildi.

Oyunculardan gelen geri bildirimlerin kilit rol oynadığı ve Koleksiyon Sürümünü alanların dahil olduğu Erken Erişim sürecinin ardından WG Labs, sıra tabanlı strateji türünün atalarından sayılan Master of Orion’ı artık tüm oyuncuların beğenisine sunmaya hazır.

1470916703_MoO_ReleaseDateAnnouncment_Screenshots_4

“Master of Orion’ı yeniden oyunseverler ile buluşturma macerası uzun ama son derece heyecan verici bir yolculuktu,” diyen Ürün Yayın Direktörü Jacob Beucler sözlerine “Bizi bu yolda hiç yalnız bırakmayan ve önerileriyle oyunun şekillenmesinde büyük rol oynayan Master of Orion oyun topluluğu sayesinde yeni nesil oyuncuları bir efsaneyle tanıştırmaya artık hazırız,” şeklinde devam etti.

Bonus olarak Master of Orion’ı alanlar, 1997 yapımı gerçek zamanlı strateji klasiği Total Annihilation’a ücretsiz sahip olacaklar. Chris Taylor ve Ron Gilbert tarafından tasarlanan bu oyuna
erişmek için Master of Orion’u mevcut ya da yeni Wargaming.net hesabınıza bağlayın. Daha sonra oyunun ana menüsündeki Seçenekler sekmesinde yer alan Wargaming.net Hesabı üzerinden ulaşabileceğiniz önergeleri izleyin.

1470916704_MoO_ReleaseDateAnnouncment_Screenshots_3

- Advertisement -

Master of Orion serisi ilk kez 1990’ların ortalarında oyuncularla buluştu ve 4X adı verilen, harita keşfetme, sınır genişletme, kaynak ele geçirme ve düşman yok etmeye dayalı strateji oyunlarının standartlarını belirlemesiyle olarak tarihe geçti. WG Labs, Master of Orion’u geliştirirken orijinal oyunun en iyi özellikleri ile günümüzün oynanış dinamiklerini birleştirmeyi hedefledi.

Oyunda orijinal seride yer alan 10 ırk, bilim kurgu ve video oyunlarından tanıyacağınız Mark Hamill (Star Wars, Joker), Robert Englund (Freddy Krueger), Michael Dorn (Star Trek: Next Generation) ve Alan Tudyk (Firefly) gibi ünlü isimler tarafından seslendiriliyor. AAA grafiklerle oluşturulan gerçek zamanlı taktiksel savaşları izlerken nefesiniz kesilecek. Başarıya ulaşmak için birçok yolun olduğu oyunda galaksiyi ele geçirmeye ve Orion’u keşfetmeye hazır mısınız?

1470916704_MoO_ReleaseDateAnnouncment_Screenshots_5

25 Ağustos itibariyle çıkacak olan Master of Orion standart sürümünün yanı sıra Koleksiyon Sürümü de halen satışta. Oyunun dijital eskizlerinin bulunduğu Artbook, Master of Orion I, II & III, oyun müziği albümü, gemilerinizi dilerseniz modern bir arayüzde retro piksellerle oynamanızı sağlayan retro modu ve bu sürüme özel Terran ırkıyla Koleksiyon Sürümü’nü Steam ve GOG.com üzerinden satın alabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler