div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Metal Gear Survive yüzünü gösterdi!

- Advertisement -

Geçtiğimiz Gamescom sırasında duyurulan az sayıdaki yeni oyundan birisi olan ve çoğu kişiyi negatif anlamda şaşırtan Metal Gear Survive’dan ilk oynanış videosu geldi.

Bilindiği gibi Konami şu an dünya üzerindeki en sevilmeyen oyun dağıtımcısı. Firmanın Hideo Kojima’nın ayrılmasının ardından Metal Gear isminin etinden sütünden yararlanmaya devam edeceği gayet açıktı ve Metal Gear Survive da böyle bir çabanın ürünü.

Durum Konami açısından o kadar sıkıntı verici ve kamuoyunun kendilerine olan tahammülü de öyle düşük ki, oyunun normalde pozitif etki göstermesi beklenebilecek düşük fiyat düzeyi bile “bak işte, ucuzcu bir oyun yapıp Metal Gear adından para kazanacaklar” şeklinde bir öfke dalgasına sebep oldu.

Bununla da kalmadı, oyuncuların pek çoğu fragmanın sonuna kadar bile dayanamayıp grafiklere, hatta “Kojima asla böyle kötü bir müzik seçmezdi” noktasına kadar eleştiri yağdırmaya devam etti.

Konami yine de bu süreci gayet yapıcı bir şekilde yönetmeye devam ediyor, sosyal medya üzerinden Metal Gear fan’larını anladıklarını ve oyunun kendisini kanıtlaması gerektiğinin de farkında olduklarını belirtmekten de çekinmemişler.

Benim oyundan yana çok umudum yok, yanılacağımı da sanmıyorum. Metal Gear Survive 2017 yılında PC, Xbox One ve PS4 için piyasada olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler