div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Deck Heroes: Düello tamamen Türkçe!

- Advertisement -

IGG, beğenilen kart oyununun Türkiye çıkışını pek çok oyun içi etkinlikle yapacak.

Castle Clash ve Clash of Lords 2 oyunları ile Türkiye’de çok geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan IGG, şimdi de yeni bir kart oyunu ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hâlihazırda Android ve iOS platformlardındaki iki oyunu ile aylık toplam 300.000 aktif oyuncuya ulaşan IGG, bu başarısını Deck Heroes: Düello isimli kart oyunuyla pekiştirmeyi hedefliyor. Faen, Mortii, Neander ve İnsan olmak üzere 4 farklı ırka ait yüzlerce kartın olduğu oyunda heyecan dolu savaşlar, onlarca değişik zindan ve arena sizleri bekliyor. Oyunun kapsamlı içeriği, farklı tarzda güçlendirmeler yapma imkânı ve ırkların kendilerine has özellikleri ile birleşince ortaya sonsuz olasılıkta desteler yapma şansı çıkıyor.

1459843552_TR

Oyunculara daha fazla serbestlik tanıyarak oyundan alacakları keyfi artırmayı hedefleyen IGG, kart oyunlarını sıkıcı hale getiren “nadir bulunan ama oyuncular arasında çok popüler olan kartlardan oluşturulan desteler” yapmayı engellemek için oyunu tasarlarken özel bir önem almış. Deck Heroes: Düello, oyuncuları zorunlu olarak belli kartları toplama derdinden kurtarıp, sonsuz olasılıklı bir oyun deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Oyunun yapısı sayesinde tek bir ırka ait kartların kombinasyonlarıyla bile etkili desteler oluşturabiliyor ve hiç bir zaman “en güçlü deste” gibi bir deste oluşmuyor.

1459843509_12540668_948308161890114_7915845612788185398_n

Deck Heroes: Düello oyuncularını açılışa özel pek çok oyun içi etkinlikle karşılayacak. Oyunun çıkışına özel olarak, oyuncular cevher alımında %30 ekstra cevher kazanacaklar. Ödemelerde oyunun resmi ödeme sponsoru olan GPay’i seçen oyuncular içinse bu bonusun miktarı %40 olacak. Bunun yanında ilk cevher alımında oyuncular %50 cevher bonusuna ek olarak çift cevher kazanacaklar. Ayrıca sınırlı bir süre için zindanlardan iki kat fazla ödül kazanma şansına ek olarak, 4 ve 5 yıldızlı kartları elde etmeyi kolaylaştıracak cevher etkinlikleri de oyuncuları bekliyor olacak.

- Advertisement -

Bu sürükleyici kart oyununa hemen başlamak için http://bit.ly/1SMP0Rc adresini ziyaret ederek Deck Heroes: Düello’yu indirebilirsiniz.

1459843557_mobile_wallpaper3

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler