div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ms. Marvel, Thor ve Carnage, MARVEL Future Fight’a katılıyor!

- Advertisement -

Netmarble yeni MARVEL Future Fight güncellemesinde, Ünlü Süper Kahraman ve Süper Kötüler ekibine, Ms. Marvel, Thor ve Carnage karakterlerini ekliyor.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games, aksiyon RPG’si MARVEL Future Fight için yeni bir güncellemenin duyurusunu yaptı. Oyunun son sürümünde, ünlü süper Kahraman ve Süper Kötüler ekibine Ms. Marvel, Thor ve Carnage karakterleri eklendi. Heyecan verici güncelleme yeni kostümler, etkileyici yeni yetenek özellikleri, ara yüz güncellemeleri yle birlikte pek çok yenilik içeriyor.

Netmarble Games’in Chief Global Officer’ı Seungwon Lee, “Güncellemelerimize ve Marvel’ın Yepyeni, Bambaşka serisin yansıtan karakter eklemelerimize oldukça olumlu tepkiler veren hayranlarımızın fikirlerini oldukça önemsiyoruz. MARVEL Future Fight’ın yeni güncellemesine Ms. Marvel, Thor ve Carnage’ı eklediğimiz için çok heyecanlıyız ve umuyoruz ki oyunun yeni sürümündeki tüm özel güncellemeler hayranlarımızın da hoşuna gider” dedi.

MARVEL Future Fight güncellemesi şunları içeriyor:
– Marvel’ın Yepyeni, Bambaşka çizgi roman serisinden üç yeni ve sevilen karakter: Ms. Marvel (Kamala Khan), Thor (Jane Foster) ve Carnage MARVEL Future Fight’ın en son sürümüne ekleniyor.
– Daha önce görülmemiş kostümler: MARVEL Future Fight’ın en son sürümü daha önce hiçbir kostüme sahip olmayan Star-Lord, Yeşil Cin ve Luke Cage karakterleri için yeni kostümler sunuyor.
– Yepyeni yetenek setleri: Yeşil Cin, Vision ve Şahingöz’e 6 Yıldız yetenek ekleniyor. Ayrıca Kaptan Amerika, Demir Yumruk, Luke Cage ve Drax’ın üçüncü yeteneklerine bir de düşman kışkırtma etkisi ekleniyor.
– Eşleştirme sistemi değişiyor: Zaman Savaşı ve Savaş Dünyası’nın PVP sistemi oyuncuları artık dövüşürken en çok keyif alacakları rakiple otomatik olarak eşleştiriyor.
– Aylık yeni biyometrik abonelik paketi: Bu paket kullanıcıların belli bir süre boyunca her gün bir biyometrik seçmesini sağlıyor.
– Kullanıcı deneyimi geliştirmeleri: Takım yönetim ekranı, kullanıcıların sahip oldukları Süper Kahramanlara daha kolay bakıp kendi takımlarını oluşturabilecekleri şekilde güncellendi. Ek olarak, kullanıcı arayüzü ekipmanının rahatlıkla değiştirilebilmesi için geliştirildi.

MARVEL Future Fight, ünlü Marvel yazarı Peter David’in yazdığı hikayeye ek olarak, Ant-Man, Demir Adam, Kaptan Amerika, Kara Dul, Örümcek Adam, Korkusuz ve Galaksinin Koruyucuları ile Gizli Savaşlar’dan Süper Kahramanların da aralarında bulunduğu neredeyse 70 oynanabilir karakter içeriyor. Oyuncular muhteşem grafiklerin ve yaratıcı kontrollerin tadını çıkarırken, Doktor Ahtapot ve Ultron gibi süper kötü adamlarla savaşmak için kendi süper kahraman takımlarını oluşturabiliyor. MARVEL Future Fight ayrıca aksiyon dolu eğlenceyi arttırmak ve destek için takım oyunu da içeriyor.

MARVEL Future Fight 149 ülkede piyasaya sunuldu ve Kore, Tayvan, Amerika ve İngiltere’nin de aralarında bulunduğu 118 ülkede ilk 10 sıralamasına girdi. İlk 6 ayında 30 milyondan fazla indirilen MARVEL Future Fight, hem App Store® hem de Google Play™ mağazalarının küresel listelerinin zirvesindeki yerini koruduğu gibi, Mayıs 2015’te genelde 6 numaraya çıktı*.

MARVEL Future Fight aralarında Amerika, Güney Kore ve Fransa’nın da olduğu 40’ın üzerinde ülkede günlük indirmelerde 1 numara olarak iPhone® oyun sıralamalarına egemen oldu. Google Play tarafından indirme, gelir, kullanıcı değerlendirmesi ve üstün kaliteye göre ‘2015’in en iyi oyunları’ arasında listelenen MARVEL Future Fight, eğlendiriciliği ve derinliği sayesinde dünya çapında oyuncuları etkileyerek küresel bir üne ulaştı.

- Advertisement -

App Store®: https://itunes.apple.com/us/app/marvel-future-fight/id955705796
Google Play™: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb

1456225636_G__rsel_1

1456225636_G__rsel_2

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler