div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Netmarble Türkiye, BiP işbirliğini duyurdu!

- Advertisement -

Mobil oyun dünyasının en başarılı aktörlerinden olan Netmarble’ın EMEA CEO’su Barış Özistek, Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde yaptığı konuşmada Netmarble Türkiye’nin BİP işbirliğini duyurdu.

Netmarble’ın küresel ilk 10 oyun yayıncı şirketi arasında yer aldığını belirten Özistek, özellikle online oyunlarda, oyuncuların kendi aralarında anlık iletişim kurmasının önemine vurgu yaptı. BiP işbirliği ile oyuncularını yeni bir oyun deneyimi ile buluşturmayı hedefleyen Netmarble’ın, “Oyuncu sosyaldir, paylaşımı sever” mottosuyla hareket ettiğini belirten Netmarble CEO’su Barış Özistek, Turkcell Teknoloji Zirvesi’nin en dikkat çekici konuşmalarından birine imza attı.

BiP ve Netmarble işbirliğinin Netmarble oyuncuları için büyük bir dönüşüm yaratacağının altını çizen Barış Özistek, “BiP ile gerçekleştiireceğimiz işbirliği ile oyunculara birbiriyle anlık olarak mesajlaşma imkanı sunmaya hazırlanıyoruz. Netmarble olarak lokalizasyon konusundaki başarımızı ve deneyimimizi BiP ile birlikte hareket ederek, oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için kullanmayı hedefliyoruz” dedi. Netmarble’ın en sevilen oyunlarından Paramanya ve Wolfteam’in resmi hesaplarının açıldığını da belirten Özistek, fan grupları ile klan ve takım liderlerini BiP’e davet etti.

“BiP gibi büyük bir partnerle işbirliği yapmanın, Netmarble’ın oyunculara yönelik özelleştirme ve yerel iletişim çalışmalarında bir dönüm noktası olacağını düşünüyoruz” diyen Barış Özistek, BiP’i seçmelerinin nedenini, Türkiye ve Ortadoğu coğrafyasında BiP’in en güçlü lokal oyuncu olması olarak belirtti.

Netmarble ile BiP işbirliğinde lokal partnerler ile çalışmanın önemine vurgu yapan Özistek; önümüzdeki dönemde oyuncularımız, Netmarble ile BİP arasında, tüm dünyaya örnek olacak entegrasyon çalışmaları yapılacağının müjdesini de verdi.

IMG_4857

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler