div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Warhammer 40K: Deathwatch bu hafta iOS’a geliyor

- Advertisement -

Warhammer evreni bu aralar oldukça hareketli bildiğiniz gibi, Total War: Warhammer ve Wh40k:Regicide’ı beklerken Wh40k: Deathwatch mobil platformlar için piyasaya çıkıyor.

Warhammer Quest’in yapımcısı Rodeo Games’in elinden çıkan oyun 16 Temmuz tarihinde İOS’a sunulacak. Unreal Engine 4 ile tasarlanan oyun pek çok açıdan Warhammer Quest’e benzese de tamamen 3D olarak tasarlandığından haritayı döndürmek, yatırmak mümkün.

1920x-1 (1)

Deathwatch adında özel bir Space Marines birliğine komuta ettiğimiz oyunda Tyranid’lere karşı savaşıyoruz ve hareket puanlarımızı kullanarak (tıpkı Front Mission serisinde olduğu gibi) bölgeleri ele geçirmeye ve düşmanlardan düşen eşyaları biriktirerek komuta ettiğimiz birliğimizin gücüne güç katmaya çalışıyoruz. Toplamda 40 görevden oluşan oyunun ana hikayesinin 15 saatlik bir oynanış süresi olduğu söylenmekte. Ayrıca oyunda düşürdüğümüz eşyalar ve edindiğimiz kazanımlar ile 250 adet çıkartmayı da tamamlamaya çalışıyoruz.

4.99 dolar fiyatla satışa çıkacak oyun için minimum iPad 4, iPad Mini 2, iPhone 5 ve üzeri öneriliyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler