div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mosaic: Öldürmeyen iş hayatı güçlendirir mi?

- Advertisement -

Among the Sleep ile tanıdığımız ve sevdiğimiz Norveçli oyun geliştiricisi Krillbite bu defa çok daha karanlık ve farklı bir konuyla karşımızda.

Hatırlayacağınız gibi, Among the Sleep’in işlediği hikaye de gayet gerilimli ancak daha alışılageldik şekilde “yerinden zıplamalı” bir işleyişe sahipti.

Mosaic ise aşağıdaki fragmandan da fark edebileceğiniz gibi eski oyunun aksine gri tonlara ve hemen hepimizin zaman zaman hissettiği, o içeriden gelen ve bir türlü gitmeyen sıkıntıya odaklanmış durumda.

Oyundaki karakterimiz sıradan bir plaza çalışanı, her günü birbirine benziyor ve iş hayatı ile ev arasındaki rutine de gün geçtikçe daha fazla saplanıyor. Oyunun başladığı nokta bu ve ne dersek diyelim, daha önce işlenmemiş ve ilginç bir konu olduğu kesin.

Metropolün, bitmek bilmeyen mesailerin, binlerce insanla beraber iş çıkışı otobüse binmeye çalışmanın ve sosyal yabancılaşmanın nasıl anlatılacağını merakla bekliyoruz.

Mosaic, 2017 yılı içinde PC, PS4 ve Xbox One için piyasada olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler