div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mount & Blade II: Bannerlord, E3’ü Kuşattı

- Advertisement -

Taleworlds Entertainment, oyun içi kale kuşatmalarını daha önce görülmemiş dinamiklerle karşımıza çıkarıyor

Taleworlds Entertainment, merakla beklenen yeni oyunu Mount & Blade II: Bannerlord’un kuşatma dinamiklerini, dünyanın en prestijli oyun fuarı E3’de (Electronic Entertainment Expo) gün yüzüne çıkardı. Tamamı Türkiye’de geliştirilen bir oyunun ilk defa bir E3 konferansında yer almasının yanı sıra, Mount & Blade II: Bannerlord fuara kendi standı ile katılıp basın gösterimleri yapan ilk Türk oyunu oldu.

Oyunseverler Mount & Blade II: Bannerlord’un benzersiz ortaçağ kuşatmalarında mancınıklar, katapultlar, kuşatma kuleleri ve koçbaşları gibi birçok unsurdan yararlanabiliyorlar. Oyunda kullanılan zengin silah seçenekleri kadar heybetli kaleler de kendi aralarında farklılıklar göstermekte. Bu kaleler, dar geçitleri, yan kuleleri ve mazgallarıyla saldırılara karşı farklı savunma imkânları sağlıyor.

Kalelerin tahrip edilebilirliği ve yangın hasarı almaları, oyunculara son derece dinamik bir oyun atmosferi sunarken aynı zamanda taktik geliştirmeye ve olasılıkları iyi kullanıp rakip karşısında üstünlük sağlamaya da elverişli. Bununla birlikte oyunun gelişmiş yapay zekasının da son derece kıvrak olduğunu, sizin stratejilerinize karşı ofansif veya defansif taktikler geliştirdiğini hatırlatalım. Kısacası kuşatmalar, oyuncuların saldırı birliklerini ve kuşatma silahlarını etkin bir şekilde yönetme, düşman surlarını efektif bir şekilde etkisiz hale getirme becerilerini sınamak anlamında çetin bir fırsat sunmakta

Taleworlds, E3’te büyük ilgi çeken yeni demosunda savaşçı Sturgia topluluğunu da oyunseverlerle tanıştırdı. Sturgialılar, Kalradyanın kuzey ormanlarını mesken tutmuş, kılıç ve baltalarıyla yakın dövüşü tercih eden bir toplum. Göz kapaklarına doğru inen miğferleriyle cehennemin derinliklerinden çıkıp gelmiş ölüm savaşçılarına benzeyen Sturgialılar, kuşatmaların en kritik anlarında düşmanlarını birebir dövüşte alaşağı etmeleriyle ünlüler.

E3 2016 Kuşatma Oynanış Videosu:

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler