div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

No Man’s Sky’ın ertelenme haberine ölüm tehditleri

- Advertisement -

Eğer internet ve oyun dünyasını az çok biliyorsanız zaten bu habere pek şaşırmamışsınızdır. Açıkçası bazı oyunların “fanatikleri” oyuna olan sevgilerini abartıp, oyunun geliştiricilerini ve ailelerini öldürme tehditlerinde bulunmaktalar.

Geçtiğimiz yıllarda da Call of Duty geliştiriclerine ve Gabe Newell’a ağır tehditler yollayan fanatikler, yapımcısı Hello Games uzun süredir beklenen oyunları No Man’s Sky’ın çıkış tarihini 21 Haziran’dan Ağustos’a ertelediğinde de aynı tehditleri savurdular.

Kotaku’dan Jason Schreler, “Geçtiğimiz Çarşamba, No Man’s Sky’ın geç çıkacağı haberini yapmamın ardından, oyun kültürünün bir klasiği olarak bolca sinirli mesajlar, öfke kusan tweetler aldım. Tabii sadece ben değil, oyunun direktörü Sean Murray’da attığı tweetde aynı şekilde tehditler aldığını söyledi.” diye bir açıklama yaptı.

Geliştiricler hesaplarından iyi olduklarını ve bir sorun bulunmadığını ancak hayranlarının bir sorundan dolayı bu denli agresif davranmalarına üzüldüklerini belirttiler. Tehditler savuran bilinçsiz kullanıcılar, bazı redditorler, bloggerlar ve geliştiricler tarafından da şikayet edildiler.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler