div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

No Man’s Sky oynamak için PS Plus gerekmiyor!

- Advertisement -

No Man’s Sky hatırlayabildiğimiz oyun tarihinin en büyük kapalı kutularından biri kesinlikle ve çıkışına günler kala hala ne ile karşılaşacağımız belirsiz.

İlk günlerden itibaren sürekli olarak oyunun dev evreninden, rakamlardan, iki oyuncunun birbirine denk gelme ihtimalinden bahseden yapımcı Hello Games halen hikâye, 4X mekanikleri ve içerik konusundaki soru işaretlerini yanıtlamış değil. Bunun üzerine ertelemeler de gelince soru işaretleri çoğaldı.

Son yayınlanan kısa fragmanlar da etkileyicilikten uzak gözüküyordu açıkçası. Oyunun ana bileşenlerini açıklayan dört teaser’a aşağıdaki video linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kendi görüşümü belirteyim, 9 Ağustos tarihinde daha önce görmediğimiz güzellikte bir şeyler görme ihtimalimiz oyunun “patlaması” ihtimali yanında bana göre çok küçük bir olasılık. Ben halen oturup oyunun Elite: Dangerous veya Spore’dan neyi daha iyi yapmayı amaçladığını anlayabilmiş değilim mesela. Bakalım, göreceğiz.

Bu arada iyi haberler de gelmiyor değil, ilki önemli erteleme gözükmüyor ve oyunun konsol versiyonu 9 Ağustos, PC versiyonu ise 12 Ağustos’ta çıkacak. İkincisi ise PS4 sahiplerini ilgilendiriyor zira oyunu oynamak için PlayStation Plus üyeliğine ihtiyacınız olmayacak. PS4’ü olup Plus’ı olmayan kaç kişi var bilmiyorum ama varsa eğer çok büyük bir artı.

Oyunun Steam fiyatı 150 TL, PS4 versiyonunun fiyatı ise 189 TL.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler