div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

No Man’s Sky’ın ölümcül bug’ı nasıl atlatılır?

- Advertisement -

Öyle veya böyle, No Man’s Sky çoktan PS4’ümüze kuruldu ve bu akşam 19:00 gibi de PC kullanıcılarının kullanımına sunulacak.

Diğer taraftan oyunu satın alan insanların büyük çoğunluğu ön sipariş yöntemini tercih ettiğinden, biraz daha gelişmiş, ekstra bir kargo alanı ve Hyperdrive’ı olan Alpha Sector adında bir gemiye de kavuştular. Sıkıntı da tam bu noktada başladı.

Alpha Sector, daha önce de söylediğimiz gibi Hyperdrive özelliğine sahip olan, bu yüzden de yıldız sistemleri arasında yolculuk edebilen bir gemi. Ancak gemide hyperdrive olması sebebiyle, oyunun başlarında craft etmeniz gereken hyperdrive yeteneği oyuncuya sunulmadan geçiliyor ve siz de geminizi değiştirmek istediğinizde, eğer yeni geminizde hyperdrive yeteneği yoksa aynı yıldız sisteminde çakılıp kalıyordunuz.

NoManSky_bonusLG

Durum nereden bakarsanız bakın felaket ve çoğu zaman oyuna en baştan başlamanıza yol açıyor, ayrıca henüz gerçek bir çözümü de yok. Buna rağmen Hello Games’in bazı önerileri mevcut.

Hello Games’e göre geminizde hyperdrive olup olmadığına bakan ve eğer yoksa size bir quest gönderen bir IF döngüsü mevcut ve yeni gemiye geçtikten sonra bulunduğunuz yere bir NPC gönderiliyor. Bu olmadığında Hello Games’in çözüm önerisi ise konsolu yeniden başlatmak. Ayrıca diğer çözüm de daha eski bir save dosyasına dönmek. Bu iki yolun da oyuncuların tamamının problemlerini çözmediğini hatırlatmış olalım.

Problemlerin PC versiyonunu ne kadar etkileyeceği henüz belirsiz, kulağınız bizde olsun.

- Advertisement -

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler