div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

No70: Eye of Basir’den oynanış fragmanı geldi!

- Advertisement -

Oyunun çıkışı için son düzlükte olan Oldmoustache Gameworks ekibi, Gamescom başarısının ardından bir Gameplay Trailer yayınladı.

Yayınlanan videoda “Basir” adını verdikleri tılsımlı bir merceği ön plana çıkaran ekip, oyunun dinamikleri hakkında bu sayede bilgi vermiş oldu.

Ekibin belirttiğine göre Basir, oyundaki en önemli aracımız konumunda. Bulmacaları çözmede bize büyük fayda sağlayacak olan bu mercek, karakterlerimize babaannelerinden kalan bir yâdigar olma özelliğini de beraberinde taşıyor.

Erhan’ın tılsımlayarak, büyülü bir hale getirdiği Basir, oyunda görünmeyen nesneleri ve kişileri gösterme görevi üstlenecek.

Bunun yanı sıra grafiklerde üst düzey bir iyileştirmeye giden Oldmoustache Gameworks ekibi, ışıklandırma ve detaylar hakkında epey zaman harcamışa benziyor.

Ekip oyunun çıkış tarihi hakkında net bir ifade kullanmasa da, çok az bir süre kaldığının müjdesini takipçilerine vermiş bulunmakta.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler