div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Obduction Temmuz’a ertelendi

- Advertisement -

PC, MAC ve Oculus Rift uyumlu aksiyon-bulmaca oyunu Obduction yenilenerek 26 Temmuz’da aramızda olacak. $29.99 değerinde olacak oyunu, Steam, Mac App Store, Oculus Store, GOG ve Humble Store’dan satın almak mümkün olacak.

Asıl çıkış tarihi Haziran olan Obduction’ı, yeni gelen güncellemeleri oyuna tam olarak optimize etmek amacıyla ertelediklerini açıklayan Mystc, Unreal Engine 4 ve Oculus Rift güncellemeleriyle de oyuncuların beklediklerine değeceğini ekledi.

Oyuncular için mükemmel performansa ulaşmak için yaptıkları bu ertelemeden kendilerinin de memnun olmadıklarını açıklayan geliştirici, en sonunda ulaşacakları performansdan kendileri gibi herkesin memnun olacaklarını düşündüklerini ve bu yüzden endişelenecek bir durumun olmadığını açıklamalarına eklediler.


Geliştiriciler, bir No Man’s Sky faciası daha yaşanmadığı için şanslı sayılıyor kannımca. En azından aşırı fanatiği bulunmayan oyunun ertelendiğini duyunca, hiç kimse henüz bir ölüm tehditinde bulunmadı.

Zamanında milyon dolarlara ulaşan satış fiyatları bulunan bulmaca oyunlarının kitlesini küçümsememek gerek, hatta bu kitlenin Oculus Rift’e gelecek Obduction ile daha da artacağını düşünmemek elde değil.

Oyuna bir göz atmak isterseniz, yeni tanıtım videosu hemen burada:

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler