div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Obsidian ve Armored Warfare’in yolları ayrıldı…

- Advertisement -

İlk duyduğumuzda -Obsidian’ın olmayan multiplayer tecrübesinden mütevellit- hayli ilginç bir deneme olarak gördüğümüz, bir taraftan da heyecanlandığımız Armored Warfare projesi bundan sonra yoluna My.Com’un kanatları altında devam edecek.

13 yıllık kariyerlerine KOTOR II, Fallout: New Vegas, Neverwinter Nights 2, Dungeon Siege III, Pillars of Eternity ve geçen yılın en iyi RPG oyunu seçtiğimiz Tyranny’yi sıkıştıran Obsidian’ın Armored Warfare projesi en azından dışarıdan bakınca çok da sağlıklı gözükmüyordu. Bir türlü gelemeyen Balance 2.0 güncellemesi, düşük oyuncu sayısı sebebiyle özellikle alt tier’larda dakikalarca beklemenize yol açan PvP maçları ve bir türlü bağlayıcı hale gelemeyen oynanış sebebiyle eleştirilerin hedefi olan Armored Warfare, maalesef teknik mükemmelliğini diğer alanlara yansıtmayı başaramadı.

PvE’ye giderek daha fazla önem vermeye başlayan ve bu alanda bazı değişikliklere giden oyunda bu gelişmenin neden kaynaklandığı konusunda bir açıklama yapılmasa da, Reddit’te Obsidian çalışanı olduğunu söyleyen bir kişinin yazdığına bakılırsa bir süredir oyunun devam edeceği yol konusunda Obsidian ve My.Com arasında ciddi bir gerilim vardı. My.Com basitçe bir “World of Tanks klonu” isterken Obsidian oyunun bundan daha fazlası olması yönünde bazı fikirlere sahipti.

Armored Warfare potansiyeli olan bir oyun ve belki de bu kan değişikliği oyun için iyi olur, kim bilir?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler