div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

HEX’in yeni kart seti tanıtıldı!

- Advertisement -

HEX: Shards of Fate Dördüncü Kart Setine Kavuşuyor – Primal Dawn!

Gameforge ve HEX Entertainment bugün, dijital kart koleksiyonu oyunu (TCG) HEX: Shards of Fate’in dördüncü kart seti olan “Primal Dawn’ı” yayınlıyor. Kısa bir süredir Steam’de de ücretsiz olarak sunulan TCG, 2016 başındaki büyük kampanya güncellemesinden sonra şimdiki geliştirmeyle rekabetçi oyuna tekrar ağırlık veriyor. Gelecekte PvE ve PvP güncellemelerinin düzenli bir sırayla yayınlanması hedefleniyor.

Kullanıcı Dostu PvP Turnuva Modu: Mühürlü Gauntlet (ileri düzey)
Yeni PvP modu “Mühürlü Gauntlet’in (Progressiv)” katılımcıları destelerini kartlardan oluşan temel bir havuzdan ve güçlendirici paketlerinden oluşturuyor. Bunun özelliği: Birinci ve üçüncü galibiyetle, mevcut desteyi genişleten, başka bir güçlendirici paketi yoluyla yeni kartlar ekleniyor.

Memlekete Daha Çok Kart Lazım
Primal Dawn büyüleyici HEX dünyasına 325 yeni kart ekliyor. Eziyet Meleği, Çiçek Getiren ya da Xentothun Kötülüğü gibi on sekiz efsanevi kart, ağırlık noktasını çoklu kırık mekaniklere ve sabitlere kaydırıyor. Bir sabit, bir eylem gibi işliyor ama kullanılan efektler oyunda kalıyor ve kartlar uygulanırken eylemlerde olduğu gibi kriptoya koyulmuyor. Aynı zamanda yeni ve beklenmedik kombinasyon olanakları sunan ek bir kart yeteneği oyuna katılıyor: “Kudretli”. “Kudretli” etkinleştirildiğinde kartın üzerindeki tüm sayısal değerler ikiye katlanıyor – bu hem kaynak kartları, hem de saldırı ve savunma değerinin yanı sıra kart yazısı efektlerini etkiliyor.

Cüceden Kahramana
Kart yeteneğinin ve yeni kartların yanında, oyun akışını sürekli olarak etkileyen ve çoklu kırık mekaniği için hazırlanmış olan altı yeni kahraman seçeneği de sunuluyor. Örneğin Cüce Büyücü “Morgan McBombus” doğrudan oyun alanına bir “Yaban Arısı Robot” çağırıyor, Coyotl Ruhban “Karga Pençesi” ise oynarken bir birliğe bir hayat puanı veriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler