div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

CA:LoS İkinci Kapalı Beta süreci başladı!

- Advertisement -

Türkiye ve Avrupa’dan seçilen oyuncular şu anda silahlarını kaptı ve Combat Arms: Line of Sight 2.Kapalı Beta sürecine başladı.

28 Mayıs’ta saat 22:00 itibariyle başlayıp 3 Haziran’da sona erecek olan 2.Kapalı Beta’ya katılma şansını elde eden oyuncular, daha önce kimsenin yaşamadığı deneyimleri ilk kez yaşayacak, tonlarca yeni silahı, modları, haritaları ve önüne geleni ezip geçen Süper İnsan Güçlerini deneyecekler.

Beta’da oyuncularının kendi özgün kamuflajlarını yarattıkları Kamuflaj Tasarım Etkinliği’nde ödül kazanan tasarımlar da yer alıyor. CA:LoS geliştiricisi, Blackspot Entertainment binlerce tasarım arasından titizlikle seçim yaptı. Bugün oyunda uygulamaya alınan bu tasarımlar aksiyona ayrı bir heyecan katıyor!

Nexon Europe Kamuflaj Tasarım Etkinliği’nin CA:LoS katılımcılarının yer alabilecekleri son yarışma olmadığını daha önce de duyurmuştu. İleride daha çok oyuncunun fikirlerinin oyuna dahil edildiğini göreceğiz.

Combat Arms: Line of Sight 2. Kapalı Beta sadece İngilizce oynanıyor ama oyuncular bu yılın sonuna doğru tüm oyunu kendi dillerinde oynama olanağına kavuşacaklar. Bu diller arasında Türkçe, Almanca, İtalyanca, Lehçe ve İspanyolca yer alıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler