div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Nikksy League’de grup maçları tamamlandı

- Advertisement -

Nikksy League’de Grup Maçları tamamlandı ve Çeyrek Finale çıkan takımlar belirlendi.

Büyük bir heyecana sahne olan grup maçları boyunca, 16 takım 10 Bin TL’lik büyük ödüle bir adım daha yaklaşabilmek için amansız bir mücadele sergiledi.

Çeyrek Finalden itibaren artık BO 5 üzerinden maçları oynayacağımızı tekrardan sizlere hatırlatalım. Ayrıca tüm maçları www.nikksy.com adresinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

İşte Çeyrek Final Eşleşmeleri ve maç programı:
-22 Şubat Pazartesi 20:00
FMF E-Sports Club vs SoA eSport
Nikksy League’in son şampiyonu FMF, bu ay da şu ana kadar kayıpsız devam ediyor. SoA ise belki de turnuvanın en zorlu grubu olan B Grubunu ikinci tamamlamayı başardı. E-Spor severleri muhteşem bir seri bekliyor olacak.

-23 Şubat Salı 20:00
Paketim Var Biticek vs Zone eSports
A Grubunu 3 puanla 2. sırada tamamlayan ve son maçta tüm seyircilere gerçek bir E-Spor keyfi yaşatan Paketim Var Biticek takımını, Çeyrek Finalde şu ana kadar tüm maçlarını 2-0 kayıpsız geçen bir Zone eSports takımı bekliyor olacak. Bu maçın kazananını tahmin etmek herkes için güç olacak.

-24 Şubat Çarşamba 20:00
Red Flag vs Crew E-Sports Club
C Grubunu 6 puanla zirvede tamamlayan Red Flag ekibini Çeyrek Finalde D grubunu 3 galibiyetle tamamlayan disiplinli bir takım Crew E-Sports Club bekliyor olacak. İzleyicileri üst düzey bir mücadelenin beklediği bu maçta, Crew’in performansını daha da üste taşıyacağını tahmin etmek çok da güç değil.

-25 Şubat Perşembe 20:00
-Victorious Ace vs Team Escalate
C Grubunu 2. sırada tamamlayan bir Victorious Ace ve D Grubunu Kill farkıyla lider tamamlayan bir Team Escalate. Turnuvanın dikkat çeken takımlarından olan bu ikili, Çeyrek Finalde kazanan olmak için tüm kozlarını vadide paylaşacak.

- Advertisement -

qf

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler