div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Orcs Must Die! Unchained için yeni güncelleme!

- Advertisement -

Sefer Modu, geliştirilebilir tuzaklar ve üç yeni harita daha.

Geliştirici Robot Entertainment, Orcs Must Die! Unchained’in kapalı beta dönemini ekip ağırlıklı olan kule savunma oyununu tamamlamak için kullanacak. Oyunun sefer modundaki hayatta kalma bölümüne 50’nin üzerinde zorlu mücadele daha eklenecek. Bu zorlu mücadelelerde oyuncular becerilerini sergileyebilecek, hesap seviyelerini yükseltebilecek ve tuzaklar geliştirebilecek.

Tuzak geliştirme konusunda başka bir yenilik daha var: Oyunun olmazsa olmazlarından olan tuzaklar artık değiştirilebilir olacak, yani etkileri ve görünüşleri değiştirilip kişiselleştirilebilir olacaklar. Bunların dışında 2.7 güncellemesi, beraberinde öngörülen karakter yollarının yeniden düzenlenmesinin haricinde üç yeni hayatta kalma haritası, daha fazla tuzak ve avuç dolusu taze cellat getirecek.

Tuzağını gösterişli hale getir!
50’in üzerindeki zorlu mücadelede oyuncular çok sayıda rakip dalgasıyla karşı karşıya gelecek, seviye yükseltecek ve tuzaklarını geliştirebilecek. Bunları bundan böyle zanaat malzemesi toplayarak toplam üç kere, yani 25., 50. ve 75. seviyelerde yükseltebileceksiniz. Bu şekilde sadece güçlenmekle kalmayacaklar, ayrıca seviye yükselmesi başına bir soketle donatılacaklar. Bunlar ise üretilen malzemelerle donatılarak bonuslar ve geliştirmeler sağlayacak.

Klasik rol dağılımına güle güle
Orcs Must Die! Unchained’in hayatta kalma modundaki mevcut haritalara üç yeni harita daha eklenecek: “Krogon Şatosu“, “Sur“ ve “Isırıkçı Buzullar”. PvP konusunda Robot Entertainment bundan böyle ofansif ve defansif seçiminin öngörülmesinden vazgeçilecek: Her kahraman artık istediği role bürünebilecek, bu artık oyuncunun arzusuna bağlı olacak.

Ayrıca 2.7 güncellemesi hizmetinize bir dizi yeni tuzak, yeni rakip türleri, taze beceriler, yeniden düzenlenen bir kullanıcı arayüzü ve bol bol ince işçilik sunacak. Yapılan tüm değişikliklerin tamamını gösteren listeyi yama notlarında bulabilirsiniz: http://tr.omd.gameforge.com/news.html?p=5000

İşte 2.7 güncellemesinin en önemli özellikleri:
+ Sefer modunda 50’nin üzerinde yeni zorlu mücadede
+ Değiştirilebilir tuzaklar
+ Üç yeni harita: “Krogon Şatosu”, “Sur” ve “Isırıkçı Buzullar”
+ Yeniden düzenlenen rol seçimi sayesinde seçilen kahramanın ofansif ve defansif oynama tarzı arasında özgürce karar verebilme fırsatı

- Advertisement -

OMDU-CliffsideClash_GateBreaker

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler