div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Pangaea Kickstrater kampanyasına başladı!

- Advertisement -

Son yıllarda her geçen gün yeni bir oyunu Steam’de veya diğer platformlarda görmememizin en büyük nedenlerinden biri de Kickstarter benzeri topluluk fonlamasına izin veren internet siteleri. Bu sayede yapımcılar topluluğun hoşuna gidecek fikirleri onlara kabul ettiriyor ve gerekli harcamalarını karşılayarak oyunu oluşturabiliyor. Günümüzde bir hayli moda olan bu uygulama ile yeni bir aksiyon MMO’su eğer fonlama da başarılı olurlarsa piyasaya katılabilecek.

Pangaea: New World isimli post-apokaliptik aksiyon MMMO oyunu 30 günlük bir Kickstarter projesi başlattı. Şu anda 27 günü kalmış olan bu projede yapımcılar topluluktan gelecek bağış hedefini 250,000$ olarak belirlediler. Geçtiğimiz üç günlük süreçte pu miktarın yalnızca 2200$’lık bölümünü toplayan oyunun istediği miktara ylaşıp ulaşamayacağını ben de merak ediyorum. Oyun bu miktarı toplayabilirse PC,Mac, PS4 ve Xbox One için 2016’nın sonuna kadar yapım aşamasında olacak.

23

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler