div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rising Thunder açık alpha olacak!

- Advertisement -

Bunca online oyun arasında nasıl vakit bulursunuz bilmiyoruz, ancak dövüş oyunlarına ilginiz varsa Rising Thunder oldukça iyi bir online seçenek.

Daha önce Stonehearth adlı oyunlarıyla adını duyuran Radiant Entertainment’tan gelen oyun kısa sürede test edilecek aşamaya geldi bile. Tıpkı Street Fighter serisinde olduğu gibi robotlarımızı birbirleriyle çarpıştıracağımız oyun kısa süre önce, 28 Temmuz’da kapalı alpha sürecine girmişti ve ilk network performans testlerinin başarısı üzerine de tüm kullanıcılara açılıyor. Eski bir Capcom çalışanı olan Seth Killian ve Rising Thunder Evolution Championship Series’in yaratıcılarından olan Tom Cannon tarafından geliştirilen ücretsiz olarak indirilebiliyor ve şimdilik sadece kozmetik eşyaları satın aldığınızda cebinizden para çıkıyor.

Oyun beklentilerin aksine alpha aşamasında oyuncu sayısını kısıtlı tutmayacak veya herhangi bir davet veya ücretli pre-order paketi gerektirmeyecek. Kayıt olduktan sonra direkt olarak oyunu indirip tadını çıkartabileceksiniz. Şimdilik sadece PC’ler için test edilebilen oyuna kayıt olmak için https://play.risingthunder.com/register adresini ziyaret etmeniz yeterli.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler