div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

SMITE şimdi de PS4’ü sallamaya hazırlanıyor!

- Advertisement -

Hi-Rez Studios tarafından geliştirilen, ilginç ve farklı teması ve yenilikçi oynanışıyla da MOBA oyunları arasında sivrilen Smite’in PS4 macerası yakın.

Smite’ın diğer MOBA oyunlarından en büyük farkı oyunu üçüncü şahıs kamerasından oynayabiliyor olabilmemiz bilindiği gibi. Bu nedenle oynanış da haliyle klasik MOBA oyunlarından sıyrılıyor ve kendine has bir yapıya bürünüyor. Atmosferini mitolojiden alan Smite seçebileceğiniz karakterleri tanrı ve tanrıçalar olarak belirlemiş. Mısır, Yunan, Hint, Çin, Maya ve Norveç mitolojisinde geçen tanrıları ve tanrıçaları takımlar halinde savaştırdığımız oyun eğlenceli oyun modlarıyla da dikkat çekmişti.

Gematsu’hun haberine göre, PEGI’nin yanlışlıkla sızdırılan yeni listesine bakılırsa oyunun PS4 versiyonu 12+ yaş için derecelendirilmiş durumda. Daha sonra bu derecelendirmenin geri çekildiğini de yazmadan geçmeyelim.

ewr

eSpor alanında da büyük sükse yapan ve 2.6 milyon dolarlık ile Dota 2’ye ait iki turnuvanın ardından en büyük ödül havuzuna ev sahipliği yapan Smite’ın PS4 versiyonu için yapımcıdan bir açıklama gelmiş değil.

SMITE-620x350

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler