div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Street Fighter V turnuvaları başlıyor

- Advertisement -

Street Fighter V çıkışını birbirinden eğlenceli turnuvalarla kutluyor…

Street Fighter severler toplanın! Efsanevi dövüş serisinin son oyun Street Fighter V, çıkışını muhteşem turnuvalar eşliğinde oyunseverlerle kutluyor… Türk oyun sektörünün önde gelen ismi Aral tarafından geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Street Fighter V, bu hafta sonu prestijli mağazalarda yapacağı turnuvalarla serinin tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor. Genç – yaşlı birçok oyuncunun vazgeçilmez oyunları arasında yer almayı başaran Street Fighter serisi, 26 – 28 Şubat tarihlerinde Marmara Forum D&R, İstinye Park D&R ve Suadiye D&R mağazalarında tüm oyun tutkunları tarafından deneyimlenebilecek. PlayStation 4 eğlence sistemlerinde 12.00 – 20.00 saatleri arasında yapılacak olan Street Fighter V turnuvalarında, oyunun severleri eğlenceli saatler geçirecek.

Efsanevi dövüş serisi, Street Fighter V geri dönüyor! Unreal Engine 4 teknolojisi ile güçlendirilen oyunda göz alıcı grafikler Dünya Savaşçılarının yeni neslini benzersiz bir ayrıntı seviyesiyle sunarken, heyecan verici ve erişilebilir dövüş mekanikleri hem yeni, hem de eski oyunculara sınırsız saatler boyunca eğlence dolu dövüşler vaat ediyor.

Katılımcılar arasında yapılacak turnuvalarda kazananlara ise Street Fighter Hero Card’ları hediye edilecek.

SFV-650x650

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler