div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

World of Warships’e Sovyet kruvazörleri geldi!

- Advertisement -

Komuta ettikleri gemi ne olursa olsun, ufukta World of Warships kaptanlarının korkulu rüyası olacak yeni bir tehdit belirdi: Sovyet Kruvazörleri! World of Warships’in 0.5.4 yaması ile Sovyet teknoloji ağacına eklenen 9 savaş gemisi, bugün itibariyle Türk kaptanlarının emrinde olacak.

Açık denizlerin korkulan ismi olma hayalleri kuruyorsanız Sovyet kruvazörleri bu hayalinizi gerçekleştireceğiniz ateş gücüne ve hıza sahip. Fakat bunlar dümenin başına geçip doğrudan savaşın ortasına dalabileceğiniz türde gemiler değil. Aksine Sovyet kruvazörlerini sinsi keskin nişancılara benzetebiliriz. Bu gemiler uzun menzilleri sayesinde tehlikeli çarpışma bölgelerinden uzak durarak düşmanlarının üzerine mermi yağdırabilirler. Çevik yapıları sayesinde tehlikenin ortasında kaldığınızda hızlıca ortamdan uzaklaşıp savaşın gidişatına göre konumunuzu yeniden belirleyebilirsiniz. O yüzden Sovyet kruvazörleriyle sağlam performans göstermek istiyorsanız bu noktaları daima göz önünde bulundurun.

World of Warships’in Yapımcısı Artur Plociennik yeni yamayla ilgili olarak, “Sovyet kruvazör grubunu geliştirmeye iki yıldan uzun bir süre önce başladık ve gemileri elimizden geldiğince gerçekçi yapmak için çok çalıştık. Oyuncuların bu kruvazörlerin müthiş hızından ve ateş gücünden faydalandıklarını görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz,” yorumunda bulundu.

Sovyet teknoloji ağacına eklenen gemilerden Project 26 Kirov kruvazörü, hafif kruvazörlerin boyutlarına ve hızına sahip olmasına rağmen ağır kruvazörlerin silahlarıyla donatılmış durumda. Kirov’un benzersiz silahlarını World of Warships’deki başka hiçbir gemide bulmak mümkün değil! Amerikan Des Moines sınıfı gemilere rakip olması planlanan Project 66 Moskva ise World of Warships geliştiricileri tarafından modellenmeden önce yalnızca kâğıt üzerinde var olan bir gemiydi. Bu iki gemiyi karşı karşıya getirmek artık World of Warships oyuncularının elinde.

Kaputun altındaki yardımcı sistemler olmadan Sovyet gemilerinin hızından ve ateş gücünden sonuna kadar faydalanmak mümkün değil. Bu yüzden Sovyet kruvazörleri görüş alanınızın dışındaki düşmanları tespit etmenizi sağlamasıyla yüksek seviyelerde oldukça fayda getiren radar sistemleriyle geliyor.

Tier X - Moskva (9x220mm)
Tier X – Moskva (9x220mm)

World of Warships 0.5.4 güncellemesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://worldofwarships.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler