div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Zula dünyaya açılıyor!

- Advertisement -

Türkiye’de Madbyte Games tarafından geliştirilen, ilk ve tek MMOFPS oyunu Zula, dünyaya açılmaya hazırlanıyor. İlk olarak önümüzdeki günlerde Brezilya’da Playspot şirketi tarafından yayınlanacak olan Zula, şimdiden pek çok ülkenin dikkatini çekmeyi başardı.

Bu güzel haberi kullanıcılarıyla paylaşan Zula Ekibi, duyurularında, bugüne kadar yabancı FPS oyunlarını oynarken artık kendi oyunumuzu oynamanın, hem de yabancı ülkelere oyun ihraç etmenin gururunu yaşadıklarını ilettiler. Zula’nın yabancı ülkelerde yayınlanması ile yurt dışına para akışının tersine çevrilerek ülkemize döviz geleceğini ve bu sayede oyun sektörünün gelişmesine, yerli programcı ve tasarımcılara yeni iş imkanları oluşmasına katkıda bulunacağını da özellikle vurguladılar.

Ayrıca oyuna eklenen Safranbolu, Gaziantep, Trabzon ve İstanbul haritaları sayesinde farklı şehirlerimizin doğal güzelliklerini dünyaya tanıtarak ülke tanıtımına katkıda bulunmayı hedeflediklerini de belirttiler. Önümüzdeki aylarda düzenli turnuva yapmaya devam edeceğini söyleyen Zula Ekibi, 100 bin TL nin üzerinde profesyonel E-Spor turnuva ödülleri dağıtmayı planlıyor.

Zula Brezilya

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler