div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Orcs Must Die! Unchained için yeni kahraman: Bionka

- Advertisement -

Orcs Must Die! Unchained yeni kahramanı Kraliçe Bionka’ya merhaba diyor. Ayrıca, güncelleme beraberinde iki yeni harita, bir lonca ve değerlendirme sistemi getiriyor

1.3 güncellemesiyle geliştirici Robot Entertainment, ekip aksiyonu kule savunma oyunu Orcs Must Die! Unchained’e çok sayıda yeni özellik ekliyor. Güçlü ama biraz hantal Ork Kraliçesi Bionka oyuna dahil oluyor ve cellatları koruması altına alıyor. Serinin önceki bölümlerinin hayranları, klasik hayatta kal muharebe alanı “Lavabolar’ın” geri dönüşü ve yeni harita “Taht Odası” için heyecanlanabilir. 5 yıldızlı bir değerlendirme sistemi, başarılı geçen hayatta kal savaşlarından sonra yüksek skoru teşvik ederken, aynı düşünceye sahip oyuncular loncalar kurarak birlikte Ork avına çıkıyorlar.

Cellat sevgisi
Oğlu Bloodspike’ten farklı olarak Bionka cellatlarının acılarından fayda sağlamıyor, tam tersine yardımcılarını korumak için kendini feda ediyor. “Şarkı söyleyip yürüyor” yeteneğiyle cellatların belli bir alanda aldığı hasar azalıyor ancak yardımcılardan birinin ölmesiyle hasar Bionka’ya da aktarılıyor. Ork Kraliçesi’nin etrafında ne kadar celladı varsa, hayat puanlarını da o kadar hızlı yenileniyor.

Yeni lonca özelliği de çok sosyal: Oyuncular artık ortak oyun hedefleri için loncalar kurabiliyor. Lonca sıralamasında puan toplayıp ve her sezon sonunda bu puanlarla çok özel ödüller kazanıyorlar.

SpitfireGame 2016-07-04 13-55-41-78

1.3 güncellemesinin en önemli özellikleri:
+ Yeni kahraman: Ork Kraliçesi Bionka
+ Lonca özelliği
+ “Lavabolar” ve “Taht Odası” adında iki yeni harita
+ Hayatta kal modunda 5 yıldızlı değerlendirme sistemi

Tüm yenilikleri her zamanki gibi yama notlarında bulabilirsiniz: http://tr.omd.gameforge.com/revolution.html

- Advertisement -

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler