div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Overwatch Yaz Oyunlarına hoş geldiniz!

- Advertisement -

Parmaklarınızı kütletin, esneme hareketleri yapın ve sesi sonuna kadar açın – Yaz Oyunları başladı.

Önümüzdeki üç hafta boyunca olimpik rekabetin ruhunu Overwatch tarzıyla kutlayacağız. Özel sezonluk Ganimet Kutuları kazanın, 100’den fazla yeni kozmetik eşya toplayın ve en yeni modumuz olan Lúcioball için arkadaşlarınızla birlikte sahaya çıkın!

Bugünden başlayarak (ve olimpiyat oyunları süresince) kazandığınız veya satın aldığınız yeni Ganimet Kutuları yeni bir görünüşe sahip olacak ve değişen tek şey elbette yalnızca dış görünüm değil!

Oyuncular kutuların içinde Yaz Oyunlarının anısına hazırlanan çeşitli kozmetik eşyalar bulma şansına sahip olacaklar – bunlar arasında temalı spreyler, mimikler, zafer pozları, giriş introları, oyuncu ikonları ve bazı çok özel kostümler yer alacak. Bunları kredi ile satın alamayacak olsanız da kazandığınız her bir sezonluk Ganimet Kutusunda 2016 Yaz Oyunları koleksiyonumuzdan en az bir eşya bulunacak.

Açmış olduğunuz Yaz Oyunları eşyaları sonsuza dek sizin olsa da koleksiyon, olimpiyat oyunlarının sona ereceği 22 Ağustos tarihinde rafa kalkacak.

Eğer gözünüze kestirdiğiniz spesifik bir eşya varsa, zaman kaybetmeyin!

owlucioballcomp-01pngjpgcopyjpg-7cf0a6_765w

- Advertisement -

Yaz Oyunları etkinliğimiz atletik yanınızı göstermeden olmazdı, bu yüzden de yeni mücadele modumuz olan Lúcioball’u duyuralım dedik! Futbolun füturistik bir hali olan bu yüksek tempolu, 3’e 3 maç herkesin favorisi olan Brezilyalı’yı içeriyor.

Takımlar Rio de Janeiro’nun merkezinde yer alan güzel Estádio das Rãs stadında karşı karşıya gelecekler. Zıplama pedleri ve hız arttıran duvarlara sahip olan bu özel arena Lúcio’nun yeteneklerini daha da geliştirecek ve oyuncuların zafere giden yola yumruklayarak, uçarak, bloklayarak ve zıplayarak ulaşmalarını sağlayacak.

Her bir Lúcioball maçı dört dakika sürecek ve bu süre içinde en çok gol atan takım… kazanacak!

owlucioballcomp-02pngjpgcopyjpg-a2d701_765w

Yeteneklerden bahsetmişken… Lúcio’nun topla olan etkileşimini anlamak Lúcioball’da ustalaşmanın anahtarı. Bu modda ateş etme yeteneği yakın saldırı ile değiştirildi, böylece Lúcio topu yumruklayabiliyor – top sürmek, pas vermek veya yakın mesafeden şut çekmek için mükemmel bir yol. Topu harita boyunca göndermeniz gerekirse, Lúcio’nun alternatif ateş etme yeteneği ses patlaması sayesinde bu görevi yerine getirebiliyor.

Diğer oyun modlarının aksine Lúcioball’da Lúcio’nun Crossfade yeteneğinden gelen hız artışı yalnızca kendisini (Amp It Up da bu artışı normalde olduğu gibi daha da güçlendiriyor) ve nihai yeteneği olan Sound Barrier’i (topu sahanın herhangi bir yerinden kendine çekmesini sağlıyor) etkiliyor.

Overwatch-Summer-Games-2016-Screenshots-3-630x394

Bu Overwatch’taki ilk sezonluk etkinlik ama ufukta daha fazlası da görünüyor. Planlarımızı açıklamaya henüz tam hazır değiliz ama festival ruhuna uygun Ganimet Kutusu eşyaları, haritalar ve modlar görmeyi umabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için gözünüz playoverwatch.com adresinde olsun, en yeni güncellemeleri görmek için de Facebook, Twitter, ve YouTube kanallarını takip etmeyi unutmayın.

Bu sırada en sevdiğiniz oyun sistemini çalıştırın ve hemen oyuna girin – çünkü Yaz Oyunları şu andan itibaren PC, PlayStation 4 ve Xbox One için aktifleşmiş durumda.

overwatch-summer-games-910x420

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler