div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Overwatch’un yeni yaması tüm platformlar için çıktı!

- Advertisement -

Overwatch’un yeni yaması tüm platformlar için yayınlandı ve oyuna aşağıdaki özellikleri ekledi:
· Yeni Kahraman: Sombra
· Yeni Özellik: The Arcade
· Yeni Arena Haritası: Ecopoint: Antarctica
· Rekabetçi Oyunun 3. Sezon güncellemesi

YAMA ÖZELLİKLERİ

Yeni Kahraman: Sombra (Ofansif)

Dünyanın en ünlü hacker’larından biri gölgelerden dışarı adımını atıyor: Sombra, güç sahibi olanları kontrol etmek için bilgiyi kullanan, gizemli bir bilgisayar korsanı.

Sombra düşmanlarını hackleyerek geçici olarak yeteneklerini kullanmalarını engelleyen bir manipülasyon ustası. Ayrıca sağlık paketlerini ve Torbjorn’un taretini de hackleyebiliyor ve rakipleri için kullanışsız hale gelmelerini sağlayabiliyor. Düşmanlarını öldürmek için tam otomatik Machine Pistol silahını, konum almak için ise kısa süreliğine görünmez olup hızlı hareket etmesini sağlayan Thermoptic Camo özelliğini kullanıyor. Bu sayede düşman savunmalarını tespit edilmeden geçme yeteneğine sahip olan Sombra, zarar görürse veya birine saldırırsa anında görünür hale geliyor. Kendisi ayrıca bir el bombası gibi atılabilen Translocator’a da sahip. Bu cihaz aktifleştirildiğinde Sombra bulunduğu yere ışınlanabiliyor (uçuyor olsa dahi).

Sombra’nın ulti yeteneği olan EMP geniş bir menzile elektromanyetik enerji yayarak yakalanan herkesi hackliyor, düşman bariyerlerini ve kalkanlarını yok ediyor. Sombra hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.

Yeni Özellik: The Arcade!

- Advertisement -

Arcade ile Overwatch oynamanın yepyeni yollarını keşfedin. Hızlı Oyun veya Rekabetçi Oyun modlarına tam olarak uymayan kural setleri, oyun modları ve haritalar arasından seçim yapın. İster 1’e 1 düello, 3’e 3 çatışma olsun veya “kahraman değiştirmesiz” gibi özel kural setleri kullanın, o anki ruh halinize uyan bir maç bulmakta zorlanmayacaksınız. Aynı diğer modlarda olduğu gibi deneyim kazanabileceksiniz ama ayrıca Arcade’e özel Ganimet Kutuları gibi özel ödüllere de sahip olacaksınız!

Yeni Arena Haritası: Ecopoint: Antarctica

İklimbilimci Mei-Ling Zhou’nun bir zamanlar görev yaptığı eski Overwatch tesisi Ecopoint: Antarctica’ya bir gezintiye hazır olun. Bölgedeki ciddi hava olaylarını araştırmak için kurulan tesis şiddetli bir kar fırtınasına maruz kalmıştı. Seçenekleri ve erzakları tükenmek üzere olan ekip fırtına geçene kadar kendilerini soğutarak dondurmaya karar vermişlerdi. Bunun yalnızca birkaç ay süreceğini düşünüyorlardı, ama Mei uyandığında neredeyse on yıl geçmişti.

Ecopoint: Antarctica 3’e 3 çatışma ve 1’e 1 düello gibi çeşitli yeni oyun modlarını içeren, kompakt yapılı bir Arena haritasıdır. Arcade modunda bir göz atmayı unutmayın.

Rekabetçi Oyunun 3. Sezonu

Rekabetçi Oyunun ikinci sezonu 23 Kasım akşamı sona erecek ve üçüncü sezon da 30 Kasım’da başlayacak. Sezon dışı hafta boyunca Rekabetçi Oyun kurallarını kullanarak maçlar oynayabileceksiniz ama yetenek dereceniz bundan etkilenmeyecek ve Rekabet Puanı kazanmayacaksınız.

3. sezon için yetenek derecesi sisteminde de bazı değişiklikler yapıldı. Oyuncular yetenek seviyelerinde daha iyi dağılmış olacaklar, yani 3. Sezon dereceniz muhtemelen önceki sezondan daha düşük olacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler