div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Oyunun kalbi bu sene de GameX ile Atacak!

- Advertisement -

Türkiye’nin en büyük dijital oyun fuarı olan GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı, 1-4 Aralık 2016 tarihleri arasında, İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Biletleri yakın zamanda satışa çıkan GameX 2016’nın sponsorları arasında yer alan BKM Express sayesinde ziyaretçi biletlerini %50 indirimli olarak almak mümkün. BKM Express’in GameX ziyaretçilerine sunduğu fırsatlar bununla da bitmiyor! Biletino, gamex.com.tr ve gamexnow.com üzerinden satılan biletleri BKM Express sistemi üzerinden satın aldığınızda, birbirinden farklı oyuncu ekipmanları ve Türkiye Şampiyonluk Ligi’nin en önemli ekiplerinden biri olan Dark Passage’ın 2016 TBF Şampiyonluğuna özel olarak üretilen imzalı formalarını da kazanma şansına sahip olacaksınız. Ancak elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Çünkü BKM Express’in %50 indirimli kampanyası sadece sınırlı sayıdaki bilet için geçerli.

GameX 2016’nın katılımcısı olan markalar ve firmalar arasında Microsoft, Fox, Hi-Rez Studios, G2A, NVidia ve MSI gibi önemli markalar yerlerini almış bulunuyor. Katılımcı listesinin tamamına www.gamex.com.tr adresinden ulaşmanız mümkün.

PC ve Konsol Oyunları, eşsiz simülatör deneyimleri, profesyonel e-spor takımları ve oyuncuları, son teknoloji oyuncu ekipmanları, fenomen haline gelmiş Youtuber ve streamerlar, çarpıcı cosplay etkinlikleri, sayısız ödül ve hediye ürünler, seminerler,paneller, atölyeler… Hepsi ve daha fazlası GameX 2016 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nda olacak.

GameX 2016 ziyaretçi biletlerini; www.biletino.com‘dan, GameX 2016 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı resmi internet sayfası ve GameXNow üzerinden kredi kartı ile veya GameX 2016 fuar alanı bilet gişelerinden nakit ödeme ile satın alabilirsiniz.

BKM Express ile GameX 2016 Biletini %50 İndirimli Nasıl Alırım?
BKM Express Nedir?
GameX 2016 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler