div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Paramanya Turnuvada 7.000 TL Dağıttı!

- Advertisement -

Mobil platformların en popüler oyunlarından biri olan Paramanya için düzenlenen ve toplamda 7 bin TL ödüllü Paramanya Cup’ın finali, Crispino Cafe’de 32 finalistin kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

Türkiye’nin en büyük ödüllü mobil oyun turnuvası olan Paramanya Cup turnuvası EuroCups tarafından düzenlendi

IMG_4894
Türkiye’nin en sevilen mobil oyunu Paramanya’nın, Türkiye’de şimdiye kadar düzenlenen en büyük offline mobil oyun turnuvası Paramanya Cup’ın finali 5 Haziran’da Crispino Cafe’de gerçekleşti. EuroCups tarafından düzenlenen ve toplamda 7 bin TL ödülün sahibini bulduğu turnuvada final müsabakalarına katılmaya hak kazanan 32 oyuncu kıyasıya mücadele etti.

Paramanya Cup’a katılarak, 30 kişiyi geride bırakan ve final müsabakasını gerçekleştiren Murat Sarıoğlu ve Keremcan Dikel kazandıkları ödülün mutluluğunu yaşadı. Paramanya Cup’ın şampiyonu, turnuvaya kız arkadaşı ile birlikte katılan Murat Sarıoğlu oldu.

IMG_4898
Turnuvaya İzmir’den katılan şampiyon Murat Sarıoğlu 11 aydır Paramanya oyuncusu olduğunu belirterek “5 yaşından beri oyun oynuyorum. Önceden daha çok bilgisayar oyunu oynuyordum ancak son zamanlarda tamamen mobil oyun oynuyorum. Paramanya’yı günde ortalama 4 saat oynuyorum. Turnuvayı da Paramanya’nın resmi sitesinden gördüm ve hemen dahil olmak istedim” dedi.

Paramanya Cup’ın 2.’si Keremcan Dikel de turnuvaya İzmir’den katıldığını belirterek; “Paramanya’yı ilk günden beri takip ediyorum. 6 arkadaşımla birlikte turnuvaya katıldık, ben 2. oldum. Kazandığım ödülü ablamın düğünü için kendisine hediye etmeyi planlıyorum” dedi

IMG_4908
Paramanya Cup’ın 3.’sü ise turnuvaya Bolu’dan katılan 22 yaşındaki Ensar Demiröz oldu. Paramanya ile televizyon reklamları aracılığıyla tanıştığını belirten Demiröz, “Mobil oyunlara her daim ilgim vardı. Paramanya ile tanışmam ise Paramanya’nın reklamları aracılığıyla oldu. Bir mobil oyunun bu kadar büyük bütçeli reklamlar yapması dikkatimi çekmişti” dedi.

- Advertisement -

IMG_4910
Nescafe ve TP-Link’in sponsor olduğu Paramanya Cup’ı, Youtube ve Facebook kanallarından canlı yayınlanan final müsabakasını izleyen 1000’leri aşan Paramanya takipçisine EuroCups ekibi tarafından, çeşitli hediyeler ve Paramanya elması dağıtıldı.

20 Nisan’da başlayan ve EuroCups tarafından düzenlenen Paramanya Cup turnuvasının ilk duyuruları Turkcell BiP uygulaması aracılığıyla yapıldı. Paramanya Cup, her hafta 2 turnuva şeklinde oynandı ve 1 ay sürdü. Toplamda 2552 oyuncunun katıldığı birbirinden çekişmeli 8 online turnuvanın ardından en çok puanı toplayan 32 kişi finale katılmaya hak kazandı. 7 bin TL para ödülü dağıtılan Paramanya Cup Finali 5 Haziran’da Crispino Cafe’de gerçekleşti.
IMG_4911

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler